Hotel Diana ligger i hjärtat av Tossa de Mar, ett stenkast från både Tossa de Mars strand och Basílica de Nuestra Señora del Socorro. Detta hotell med exklusiv profil ligger 11,8 km från Lloret de Mar-stranden och 13,2 km från Vattenland. Känn dig som hemma i ett av de 21 rummen med minibarer och platt-tv. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan satellitkanaler står för underhållningen. Badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Basílica de Nuestra Señora del Socorro - 0,1 km
Platja Gran - 0,1 km
Tossa de Mars strand - 0,1 km
Esglesia Parroquial de Sant Vicenç - 0,2 km
Humor Amarillo Tossa de mar - 0,2 km
Museo Municipal de Tossa de Mar - 0,3 km
Es Codolar Beach - 0,3 km
Villa Romana dels Ametllers - 0,3 km
Tossa de Mar slott - 0,5 km
Tossa de Mars fyr - 0,5 km
Torre de Can Magí - 0,7 km
Playa de la Mar Menuda - 0,8 km
Cala Bona - 2,5 km
Cala Pola - 3 km
Cala Llevadó - 3,2 km

Hotel Diana rekommenderar att du använder flygplatsen Gerona (GRO-Costa Brava) - 42,6 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. Planerar du ett event i Tossa de Mar? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 42 kvadratmeter, däribland konferensrum och 3 mötesrum. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer från hotellet (tillgänglig dygnet runt) och transport till/från kryssningsterminal. Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och conciergetjänster. Detta hotell i beaux arts-stil har även bröllopstjänster, en eldstad i lobbyn och bankettsal. En heldag med nöjen och skoj är enkel att arrangera med boendets buss (avgift tillkommer) till nöjesparken. Njut av medelhavsköket på La Terraza del Diana: restaurang vid stranden. Du kan också ta en drink i deras loungebar, njuta av utsikten över havet, och njuta på uteplatsen. Om du föredrar att stanna på ditt rum finns det också rumsservice (under begränsade tider). Koppla av med en drink på en av boendets 2 strandbarer. Frukostbuffé serveras på vardagar mellan 08.00 och 10.30 och på helger mellan 08.00 och 11.00 mot en avgift.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt: 1.32 EUR per person per natt i upp till 7 nätter. Skatten gäller inte barn under 17 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för frukostbuffé: EUR 16 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för flygtransfer: EUR 170 per fordon
  • Avgift för närliggande parkering: EUR 26 per per natt (200 meter bort)
  • Middag med värdfolket: EUR 35

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Höjdbegränsning gäller för parkering.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta Hotel Diana

Loading map...

Adress

Tossa de Mar

GPS: N 41.71881 E 2.932

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare