Sembokoncernen är Sveriges största researrangör inom det snabbt växande området för individuellt resande. Verksamheten drivs under varumärkena Sembo®, flygbiljetter.se, DTF-travel, Nemrejse, Best Travel, 2travel2 och FeriDe Reisen. Vi omsätter ca 1,2 miljarder kronor och har årligen mer än 550 000 resenärer från Skandinavien, Finland och Tyskland. Sembo är ett helägt dotter bolag till Stena Line. Vi behöver nu ytterligare förstärkning till vår försäljningsavdelning vid huvudkontoret i Helsingborg.

Nu söker vi en Dansktalande Resesäljare med Amadeuskunskap

Vi söker nu en medarbetare med tillträde efter överenskommelse, till vårt Callcenter i Helsingborg.

Vi är ett mycket säljfokuserat team som söker dig som precis som vi, drivs av att arbeta mot klara mål. Du är naturligtvis ansvarsfull och van att arbeta i ett högt tempo. Arbetet innebär i huvudsak försäljning av flygbiljetter, service och hantering av våra flygkunder, dessutom bokning av våra semesterlägenheter och hotell runt om i Europa, samt färjor. Det är ett krav att du talar och skriver danska helt flytande och har minst två års vana att arbeta i Amadeus. Erfarenhet av Wordspan är meriterande.

Tjänstgöringsgrad ca 80 % (kan diskuteras). Arbetstid är såväl vardagar som helger. Maila din ansökan med CV till gunilla.torner@sembo.se. Urval sker löpande.