Hem » Våra resmål » Danmark » Jylland » LEGOLAND® Billund
LEGOLAND® Billund
 

LEGOLAND® Billund

Ett land för hela familjen!

Upplev fart, action och spänning! LEGOLAND är ett land för stora som små, fyllt med mer än 58 miljoner LEGO® klossar och 50 attraktioner. Observera! Legoland Parken har stängt följande dagar under 2015: 14-16/4, 21-23/4, 2-3/9, 9-10/9, 16-17/9, 23-24/9, 30/9-1/10, 7-8/10 och 21-22/10. Legoland öppnar för säsongen 28/3 och stänger den 2/11 2015.

Polar Land Ett helt nytt land där polerna möts där du kan åka på polarexpedition i rasande fart eller njuta av naturen i lugn och ro. Polar Land är något för alla tappra polarforskare. Upplev den största attraktionen Legoland någonsin har byggt, Polar X-plorer, med fritt fall på 5 meter! Blir du kall efter upptäcktsfärden kan du äta så mycket du vill i den nya restaurangen Polar Pizza & Pasta medan du roar dig med att titta på parkens nya attraktion: en hel koloni av spralliga pingviner. Missa inte Polar Pilot School där du kan bli en fullfjädrad testpilot.

Star WarsOmråde med sju scener från de sex filmerna. 420 kvm som fylls med 2000 olika Star Wars figurer. Alla figurer och skepp har byggts upp med hjälp av 1,5 miljoner stora legoklossar. Några av modellerna är upp till två meter höga och rör på sig.

Miniland - den stora världen i miniformat.

Berömda byggnader, huvudstäder, små byar och spännande miljöer från det verkliga livet byggda i skala från 1:20 till 1:40. Allt i mer än 20 miljoner LEGO klossar. Små tåg, bilar och flygplan kör i dessa miljöer. Kennedy Space Center beskådas i fin miniatyr i LEGO klossar.

DUPLO® LAND är för de yngsta. Ett färgrikt lekland med aktiviteter med de lite större klossarna.

LEGOREDO® TOWNTraditionsrik westernstad med tuffa revolvermän samt guldgrävare och indianer. Du får en häftig tur med LEGO® Canoe och vaskar fram guld i LEGOLDMINE®.

Statoil Trafikskola Barn mellan 7 och 13 år får lära trafikregler och i en elbil ta ett körkort.

LEGO® CITY med Falck Fire Brigade När startsignalen ljuder så skall alla till pumparna för att snabbt få brandbilen till eldhärden och spruta en massa vatten på flammorna

LEGO Mindstorms Robotics Center Här bygger och programmerar du din egen robot med modern teknik och LEGO klossar.

Knights’ Kingdom I den stora medeltidsborgen väntar Draken, som kör modiga barn och vuxna in i en medeltidsvärld fylld med äventyr och mystik. Sedan avslutas turen med en hisnande rutschbana i 40 km i timmen.

Vikings River Splash Den vilda vattenrutschbanan sänder familjen ut i en actionfylld tur i stor vikingafarkost. Upp på 8 meters höjd och så full fart ner för vattenfallet.

Atlantis Första lokalen är en ubåt och här bjuds du i en kort film på en resa till det försvunna Atlantis. Turen går på havets botten förbi spännande akvarier med unika sjöhästar, medan LEGO dykare högt över våra huvuden simmar mot nästa rum, där Atlantis väntar. Väl inne i Ocean Akvarium med 530.000 liter vatten har vägen till den försvunna staden hittats av dykarna, som nu undersöker gamla ruiner och letar efter den försvunna skatten. Men Atlantis vaktas av levande hajar. Och i en genomskinlig tunnel kan du se de imponerande djuren simma över ditt huvud. I allt har 230.000 LEGO klossar använts här.

Piratfesten fortsätter I Pirate Lagoon finns litervis med roliga upplevelser – även för landkrabbor. I Pirate Splash Battle kan barn och barnsliga själar ge sig ut på havet och köra så det ryker som garvade sjörövare. Här kan du även uppleva Pirate Waterfalls - ett tvättäkta vattenlekland för små och stora pirater med rutschkanor och skojiga vattenkanoner. I Pirate Water Falls vet man aldrig vad som lurar runt hörnet. Men en sak är säker: man blir blöt, så glöm inte badkläderna!

Åk på sjörövarutflykt med Rockin’ Tug om du törs. Kliv ombord på ett blodrött sjörövarskepp som får även den mest sjövana piraten att skrika och skratta när det kränger och gungar. Bredvid Miniland gömmer sig ännu en nyhet: prova en magkittlande lufttur där även de minsta kan njuta av utsikten över en värld av LEGO® klossar från ett skyhögt nöje i barnstorlek.

Byggare Bob och hans vänner i 4D Upplev de roliga fyrdimensionella effekterna – figurerna kliver nästan ut ur bioduken och du kan själv känna väder och vind och lite allt möjligt. Undrar om Bob och hans tappra byggarvänner lyckas bli färdiga med den stora, spektakulära rutschkanan? Kanske. Men han behöver nog säkert din hjälp!

Pirate Splash Battle Tag med hela familjen på ett sjöslag i Pirate Splash Battle. Upp till 8 personer tar plats i ett färgrikt sjörövarskepp vid var sin vattenkanon. Fartyget lägger ut och startar en äventyrlig resa bland skumma LEGO® pirater och skrikande papegojor förbi skeppsvrak och hemlighetsfull ö med skatter. Var beredd vid vattenkanonen för snart dyker kul utmaningar upp och det gäller att vara träffsäker. Andra piratskepp kan angripa under den 5 minuter långa resan.

Pirate Water Falls Glöm inte dina badkläder för här väntar en härlig oas med brusande vattenfall och interaktiva lekar. Från det stora LEGO® piratskeppet åker du ner i en av sex vattenrutschbanor. Eller ta ansats till en 8 meter lång glidbana och ta dig ner på benen, magen eller ryggen. Se upp för stora pirattunnor med vatten, som då och då rinner över. Pirate Mini Water Falls är en liten oas för de yngsta barnen med tryggare aktiviteter.

Pirate Skipper School Bli kapten på ditt eget fjärrstyrda piratskepp. Tag stadigt grepp om rodret och styr ditt skepp. Vattenkanonen är tillräckligt laddad för att bekämpa de andra skeppen här på skolan eller de stora skutorna i Pirate Splash Battle.

Vi erbjuder massor av bra ställen att övernatta på vid resa till LEGOLAND® vid Billund.

Vi har bra hotell i Billund, där LEGOLAND® ligger. Och prisvärda kroer från Dansk Kroferie, barnvänliga campingstugor och fina semesterlägenheter på lagom avstånd från parken.

Så tar du dig hit

Med flyg: Om du flyger till Billund, så finns information om flygplatsen på www.bll.dk

Med egen bil: Boka färjeöverfarter under fliken "Bilsemester".

Ladda ner vår stora guide för dig som kör själv

Visa mer Visa mindre

 • Hit reser du apr - nov
 • Från Helsingborg:29 mil

VÅRT BOENDE I LEGOLAND® Billund

 1. * * *
  Erbjudande

  En hygglig kro centralt inne i Billund. Här gäller det att göra tidig bokning.

  Pool
  Nej
  Barnpool
  Nej
  Centrum
  0 m
  Husdjur tillåtet
  Ja
  Parkering
  Ja
  Telefon
  Ja
  TV
  Ja
  Bar
  Ja
  Land
  Danmark
  Så tycker våra kunder
  3,1

  Beskrivning

  Här finns en trevlig restaurang, som erbjuder god dansk kromat och annat gott. Barn under 4 år bor gratis i föräldrars säng, frukost DKK 50/barn betalas på plats. Utanför finns en liten lekplats för barnen med studsmatta och gungor. Observera! Legoland Parken har stängt följande dagar under 2015: 14-16/4, 21-23/4, 2-3/9, 9-10/9, 16-17/9, 23-24/9, 30/9-1/10, 7-8/10 och 21-22/10. Legoland öppnar för säsongen 28/3 och stänger den 2/11 2015.

  Så tycker våra kunder

  Sängarna
  2,9
  Städning
  3,4
  Kök/pentry
  2,7
  Badrum
  2,8
  Personligt bemötande
  3,5
  Barnvänligt
  3,0

  Läge

  Avstånd (mil) Frederikshavn 27, Grenå 16, Helsingør 31. LEGOLAND® ca 1 km.

  Så här bor du

  Enkla rum. I mån av plats kan barnsäng för barn under 3 år förbokas direkt med boendet. Kroen erbjuder svensk TV4. Tv, telefon, dusch och wc.

  Byggnadens faciliteter

  Reception, restaurang, frukostrum, bar, parkering.

  Tillval

  Barnsäng förbokas, gratis. Husdjur mot avgift.

  Frinätter

  Ankomst

  Valfri dag. Reception 24 tim. Förmånligare pris per natt (1/1-1/6 och 1/9-31/12), om du stannar mer än en natt. Incheckningstid: 15:00 - 18:00, utcheckningstid: 12:00.

  Adress

  Buen 6 DK-7190 BILLUND GPS: N 55.730 E 9.113

  Fakta

  Pool Nej Barnpool Nej Centrum 0 m
  Husdjur tillåtet Ja Parkering Ja Telefon Ja
  TV Ja Bar Ja Land Danmark
  Region Jylland Ort LEGOLAND® Billund Tema Bo 2 nätter betala för 1
  Tema Erbjudande Tema Västjylland (alla hotell) Tema Legoland
 2. * * +
  Erbjudande

  Trevlig och charmig 150-årig kro med familjevänliga rum med behagligt avstånd till LEGOLAND®.

  Pool
  Nej
  Barnpool
  Nej
  Centrum
  1,3 mil
  Husdjur tillåtet
  Ja
  Parkering
  Ja
  TV
  Ja
  Bar
  Ja
  Land
  Danmark
  Region
  Jylland
  Så tycker våra kunder
  3,8

  Beskrivning

  Här bor du lite utanför byn Givskud med Givskud Zoo och längs en av de äldsta ”härvägar” (någorlunda torra vägar som hären kunde använda året runt i gamla dagar) i nord-sydlig riktning i centrala Jylland. Här ska kroägaren Klaus Pedersen år 1759 fått besök av 6 tyska bönder, som ville övernatta. De betalade med vardera 2 potatisar och ytterligare en i dricks. Den sista gav kroägaren till sina grisar, 13 var ju ett olyckstal. De andra planterade han och kunde senare förse trakten med potatisar, här kallade ”Harresø-æbler”. Kroens historia går tillbaka till år 1609. 1820 blev den kungligt privilegierad och består av fyra byggnader. ”Svinestalden” rymmer nu fem fina rum. Du kan också bo i det gamla posthuset. Man äter i ”krostuen”, som tidigare var värdparets eget hus. Eller dricker en öl i ”slyngelstuen”, där tidigare kroägare drack med sina gäster och där många förlorade både hus och gård i kortspel. Numera erbjuder kroen bra familjeboende i välskötta rum. Och god dansk mat serveras i kroen, som renoverats i gammal stil. Observera! Legoland Parken har stängt följande dagar under 2015: 14-16/4, 21-23/4, 2-3/9, 9-10/9, 16-17/9, 23-24/9, 30/9-1/10, 7-8/10 och 21-22/10. Legoland öppnar för säsongen 28/3 och stänger den 2/11 2015.

  Så tycker våra kunder

  Sängarna
  3,9
  Städning
  3,5
  Kök/pentry
  3,4
  Badrum
  3,2
  Personligt bemötande
  4,4
  Barnvänligt
  4,1

  Läge

  Avstånd (mil) Frederikshavn 22, Grenå 15, Helsingør 30. LEGOLAND® ca 24 km.

  Så här bor du

  Bra rum och stugor. Tv, dusch och wc.

  Byggnadens faciliteter

  Reception, restaurang, frukostrum, bar, parkering.

  Tillval

  Barnsäng förbokas, DKK /natt. Husdjur mot avgift.

  Annat

  1 våning, ingen hiss.

  Frinätter

  Bo 3 dagar - betala för 2 i perioden 1/8-1/9 2015. Bo 2 dagar - betala för 1 i perioden 25/10-3/11 2015.

  Ankomst

  Valfri dag 1/2-20/12. Reception öppen 8-22 Incheckningstid: 14:00 - 18:00, utcheckningstid: 10:30.

  Adress

  Hærvejen 147 - Givskud DK-7323 GIVE GPS: N 55.800 E 9.372

  Fakta

  Pool Nej Barnpool Nej Centrum 1,3 mil
  Husdjur tillåtet Ja Parkering Ja TV Ja
  Bar Ja Land Danmark Region Jylland
  Ort LEGOLAND® Billund Tema Bo 2 nätter betala för 1 Tema Bo 3 nätter betala för 2
  Tema Erbjudande Tema Västjylland (alla hotell) Tema Legoland
 3. * * * *
  Erbjudande Boka tidigt-rabatt Barnsligt kul Familjeklassiker Boutique Modernt & Bekvämt

  Boka tidigt erbjudande så kommer max. 2 barn in gratis i Legoland samt äter gratis i hotellets restaurang under vistelsen (se villkor under erbjudande) Ett förstklassigt, familjevänligt tematiserat hotell ”vägg-i-vägg” med LEGOLAND® med egen ingång till parken.

  Pool
  Nej
  Barnpool
  Nej
  Centrum
  0 m
  Affär
  500 m
  Parkering
  Ja
  Hårfön
  Ja
  Telefon
  Ja
  TV
  Ja
  Bar
  Ja
  Så tycker våra kunder
  4,3

  Beskrivning

  Tänk er att bo på LEGOLAND®…. På 4-stjärniga Hotel LEGOLAND är det LEGO® klossar överallt och strax utanför dörren väntar LEGOLAND fullt av spännande och roliga aktiviteter.

  När dagen är slut bäddar ni ner barnen i riktiga LEGO sängkläder - en dröm för de små. Bo som en prinsessa, välj mellan tre olika boendealternativ. Standardrummen har 1 eller 2 extrabäddar. Rummen Kids House med utsikt över LEGOLAND är på 32 kvm och har plats för 2 vuxna och 3 barn. De har både tvättställ och dusch i barnhöjd och ett lekbord med LEGO® klossar. Temarummen finns i fyra varianter. Prinsess-, Riddare, Pirat - och Adventure rum. Här sover barnen i våningssäng. Rummen är inredda som antingen ett piratskepp eller en skattkammare med en eller annan skatt - så fram med kompassen och följ med på äventyret! På rummen bor det en stor snäll drake, som är byggd av ca 8 000 LEGO klossar. Den är så stor att den inte kan vara i badrummet när den skall borsta tänderna!

  På Hotel LEGOLAND® är det roligt att vara liten. Lek och skratt är tillåtet över allt, inte minst i alla lekrum. Här kan du titta på film, spela Playstation och leka med tusentals LEGO klossar. I hotellets trevliga restaurang är barnen extra välkomna. På barnbuffén hittar barnen alla sina favoriträtter som spagetti med köttfärssås, korv, köttbullar, LEGO® pommes frites och en härlig salladsbar. De vuxna kan välja mellan à la carte eller en stor buffé. Varma sommarkvällar är det grillbuffé.

  *Förutom en härlig upplevelse i Legolandsparken så har alla våra gäster som bor på Hotel Legoland möjlighet att köpa till ett Resortpass. Detta pass gäller för obegränsat inträde under hela din vistelse till Legolandparken, Lalandia Aquadome samt Lejonparken Givskud Zoo. Lalandia når du på ca 10 min till fots och Givskud Zoo på ca 10 min med bil. I alla produkter som slutar på -1 ingår Resortpass. Önskas enbart entré till Legoland bokas detta in separat efter att du valt din rumskategori *

  Observera! Legoland Parken har stängt följande dagar under 2015: 14-16/4, 21-23/4, 2-3/9, 9-10/9, 16-17/9, 23-24/9, 30/9-1/10, 7-8/10 och 21-22/10. Legoland öppnar för säsongen 28/3 och stänger den 2/11 2015.

  Så tycker våra kunder

  Sängarna
  4,0
  Städning
  4,1
  Kök/pentry
  4,0
  Badrum
  4,0
  Personligt bemötande
  4,4
  Barnvänligt
  4,7

  Läge

  Avstånd (mil) Frederikshavn 27, Grenå 16, Helsingør 31. Vid LEGOLAND®.

  Så här bor du

  Välinredda rum. Hotellet erbjuder svensk TV4. Tv, telefon, hårtork, bad/dusch och wc.

  Byggnadens faciliteter

  Reception, restaurang, frukostrum, gym, bar, parkering.

  Tillval

  Barnsäng förbokas, gratis.

  Annat

  Hiss.

  Boka tidigt-rabatt

  Erbjudande: Barn under 12 år kommer in gratis i Legoland (välj Special biljett) samt äter gratis buffet i hotellets restaurang tillsammans med betalande vuxen - gäller om du bokar innan 20/8 2015 för vistelse i perioderna 1/9-24/9, 26/9-8/10 och 18/10-2/11 2015.

  Ankomst

  Valfri dag Incheckningstid: 15:00 - 18:00, utcheckningstid: 10:00.

  Adress

  Aastvej 10 DK-7190 BILLUND GPS: N 55.734 E 9.127

  Fakta

  Pool Nej Barnpool Nej Centrum 0 m
  Affär 500 m Parkering Ja Hårfön Ja
  Telefon Ja TV Ja Bar Ja
  Gym Ja Land Danmark Region Jylland
  Ort LEGOLAND® Billund Tema Erbjudande Tema Boka tidigt-rabatt
  Tema Barnsligt kul Tema Familjeklassiker Tema Boutique
  Tema Modernt & Bekvämt Tema Västjylland (alla hotell) Tema Legoland
  Tema Legoland Billund Resort
 4. * * *
  Erbjudande

  Trevligt hotell med pool i Gadbjerg med kort avstånd till Billund och annat kul.

  Pool
  Ja
  Barnpool
  Ja
  Centrum
  0 m
  Husdjur tillåtet
  Ja
  Parkering
  Ja
  Telefon
  Ja
  TV
  Ja
  Bar
  Ja
  Land
  Danmark
  Så tycker våra kunder
  3,4

  Beskrivning

  Ett trevligt och välordnat familjehotell med attraktivt läge väster om Vejle och bara 4 km från Givskud Zoo. Här finns en mindre inomhuspool (uppvärmd april-nov.) samt en liten barnpool utomhus. Solarium och bubbelpool. Trevlig restaurang med spännande utbud. Barn under 4 år bor gratis i föräldrars säng (meddelas vid bokning). Frukost för barn under 4 år DKK 50 betalas på plats. Observera! Legoland Parken har stängt följande dagar under 2015: 14-16/4, 21-23/4, 2-3/9, 9-10/9, 16-17/9, 23-24/9, 30/9-1/10, 7-8/10 och 21-22/10. Legoland öppnar för säsongen 28/3 och stänger den 2/11 2015.

  Så tycker våra kunder

  Sängarna
  3,5
  Städning
  3,5
  Kök/pentry
  3,4
  Badrum
  3,2
  Pool
  3,0
  Personligt bemötande
  4,0
  Barnvänligt
  3,8

  Läge

  Avstånd (mil) Frederikshavn 27, Grenå 16, Helsingør 29. LEGOLAND® ca 18 km.

  Så här bor du

  Bra rum. I mån av plats kan gratis barnsäng för barn under 3 år förbokas direkt med boendet. Hotellet erbjuder SVT1 och SVT2. Tv, telefon, dusch och wc.

  Byggnadens faciliteter

  Reception, restaurang, frukostrum, inomhuspool, bar, parkering.

  Tillval

  Barnsäng förbokas, gratis. Husdjur mot avgift.

  Frinätter

  Bo 2 nätter - betala för 1 i perioderna 15/1-27/3, 7/4-30/4 och 15/9-10/12 2015.

  Ankomst

  Valfri dag. Reception 24 tim. Incheckningstid: 14:00 - 18:00, utcheckningstid: 11:00.

  Adress

  Langgade 36 DK-7321 GADBJERG GPS: N 55.773 E 9.325

  Fakta

  Pool Ja Barnpool Ja Centrum 0 m
  Husdjur tillåtet Ja Parkering Ja Telefon Ja
  TV Ja Bar Ja Land Danmark
  Region Jylland Ort LEGOLAND® Billund Tema Bo 2 nätter betala för 1
  Tema Erbjudande Tema Västjylland (alla hotell) Tema Legoland
 5. * * * *

  Ett verkligt trevligt hotell med inomhuspool, centralt i Billund, bara ca 500 m från LEGOLAND®.

  Pool
  Ja
  Barnpool
  Ja
  Centrum
  2 km
  Affär
  500 m
  Bad
  5 mil
  Parkering
  Ja
  MiniBar
  Ja
  Internet
  Ja
  Telefon
  Ja
  Så tycker våra kunder
  4,3

  Beskrivning

  Här erbjuds förstklassiga restauranger, bar och det finns pool med barndel, bubbelpool och sauna. Bordtennis, biljard och dart. Lekrum inne och lekplats ute. Barn under 3 år gratis utan egen säng (meddelas vid bokning). Frukost för barn under 3 år DKK 60 betalas på plats. Köp våra biljetter till LEGOLAND®, så kommer ni snabbare in. Observera: Observera! Legoland Parken har stängt följande dagar under 2015: 14-16/4, 21-23/4, 2-3/9, 9-10/9, 16-17/9, 23-24/9, 30/9-1/10, 7-8/10 och 21-22/10. Legoland öppnar för säsongen 28/3 och stänger den 2/11 2015.

  Så tycker våra kunder

  Sängarna
  3,9
  Städning
  4,0
  Kök/pentry
  4,0
  Badrum
  4,1
  Pool
  3,7
  Personligt bemötande
  4,2
  Barnvänligt
  4,3

  Läge

  LEGOLAND® 500 m. Avstånd (mil) Frederikshavn 27, Grenå 16, Helsingør 31.

  Så här bor du

  Fina rum. Sat-tv, telefon, Internet, minibar, bad/dusch och wc.

  Byggnadens faciliteter

  Reception, restaurang, frukostrum, inomhuspool, gym, bastu, jacuzzi (mot avgift), bar, konferensrum, trådlöst Internet, parkering.

  Tillval

  Barnsäng förbokas, DKK ca 150/natt.

  Annat

  3 våningar, hiss.

  Ankomst

  Valfri dag. Reception 24 tim. Incheckningstid: 15:00 - 18:00, utcheckningstid: 11:00.

  Adress

  Nordmarksvej 3 DK-7190 BILLUND GPS: N 55.731 E 9.133

  Fakta

  Pool Ja Barnpool Ja Centrum 2 km
  Affär 500 m Bad 5 mil Parkering Ja
  MiniBar Ja Internet Ja Telefon Ja
  Kabel-/satellit-TV Ja TV Ja Bar Ja
  Gym Ja Bastu Ja Jacuzzi Ja
  Konferensrum Ja Land Danmark Region Jylland
  Ort LEGOLAND® Billund Tema Västjylland (alla hotell) Tema Legoland
 6. * * * +

  Populärt och prisvärt hotell mitt i Billund. Stora rum och gångavstånd till Legoland.

  Pool
  Nej
  Barnpool
  Nej
  Centrum
  0 m
  Parkering
  Ja
  Hårfön
  Ja
  Telefon
  Ja
  Kabel-/satellit-TV
  Ja
  TV
  Ja
  Bar
  Ja
  Så tycker våra kunder
  3,9

  Beskrivning

  Detta moderna hotell har delvis renoverats och byggts till under 2008. Restaurang och bar med gott om plats och en liten vinkällare. Jättefin uteterrass med soffor och parasoller. Lekplatser ute och lekrum inne. Det går snabbast att promenera fram och tillbaka till LEGOLAND® parken. För barn under 4 år som sover gratis i föräldrarnas säng betalas DKK 50 för frukost på plats (meddelas vid bokning). I mån av plats kan gratis barnsäng för barn under 3 år förbokas direkt med boendet. Observera! Legoland Parken har stängt följande dagar under 2015: 14-16/4, 21-23/4, 2-3/9, 9-10/9, 16-17/9, 23-24/9, 30/9-1/10, 7-8/10 och 21-22/10. Legoland öppnar för säsongen 28/3 och stänger den 2/11 2015.

  Så tycker våra kunder

  Sängarna
  3,9
  Städning
  3,8
  Kök/pentry
  3,3
  Badrum
  3,4
  Personligt bemötande
  3,9
  Barnvänligt
  3,9

  Läge

  Avstånd (mil) Frederikshavn 27, Grenå 16, Helsingør 31. LEGOLAND® 700 m.

  Så här bor du

  Rymliga rum. Sat-tv, telefon, hårtork, dusch och wc.

  Byggnadens faciliteter

  Reception, restaurang, frukostrum, bar, Internet-hörna, parkering.

  Tillval

  Barnsäng förbokas, gratis.

  Annat

  Ingen hiss.

  Ankomst

  Valfri dag. Reception 24 tim. Förmånligare pris per natt om du stannar mer än en natt. Incheckningstid: 15:00 - 18:00, utcheckningstid: 11:00.

  Adress

  Nordmarksvej 8 DK-7190 BILLUND GPS: N 55.729 E 9.134

  Fakta

  Pool Nej Barnpool Nej Centrum 0 m
  Parkering Ja Hårfön Ja Telefon Ja
  Kabel-/satellit-TV Ja TV Ja Bar Ja
  Land Danmark Region Jylland Ort LEGOLAND® Billund
  Tema Västjylland (alla hotell) Tema Legoland
 7. * * *
  Erbjudande

  Modernt hotell med fint läge i byn Grindsted, för dig som vill vara nära Billund og LEGOLAND® Billund.

  Pool
  Nej
  Barnpool
  Nej
  Centrum
  0 m
  Husdjur tillåtet
  Ja
  Parkering
  Ja
  Internet
  Ja
  TV
  Ja
  Bar
  Ja
  Land
  Danmark
  Så tycker våra kunder
  4,2

  Beskrivning

  Hotellet ligger naturskönt vid en skog och nära Grindsteds fiskrika å och sjö. Här finns en fräsch, inbjudande restaurang som ofta får arrangera trevliga fester. Barn under 4 år gratis i föräldrars säng (meddelas vid bokning). Frukost för barn under 4 år DKK 40 betalas på plats. I mån av plats kan gratis barnsäng för barn under 3 år förbokas direkt med boendet.

  Observera! Legoland Parken har stängt följande dagar under 2015: 14-16/4, 21-23/4, 2-3/9, 9-10/9, 16-17/9, 23-24/9, 30/9-1/10, 7-8/10 och 21-22/10. Legoland öppnar för säsongen 28/3 och stänger den 2/11 2015.

  Så tycker våra kunder

  Sängarna
  4,0
  Städning
  4,3
  Kök/pentry
  3,4
  Badrum
  4,0
  Personligt bemötande
  4,2
  Barnvänligt
  4,4

  Läge

  Avstånd (mil) Frederikshavn 28, Grenå 17, Helsingør 32. LEGOLAND® ca 12 km.

  Så här bor du

  Bra rum. Tv, Internet, dusch och wc.

  Byggnadens faciliteter

  Reception, restaurang, frukostrum, bar, trådlöst Internet, parkering.

  Tillval

  Barnsäng förbokas, gratis. Husdjur mot avgift.

  Annat

  Ingen hiss.

  Frinätter

  Bo 2 nätter - betala för 1 i perioderna 1/1-1/6 och 1/9-20/12 2015.

  Ankomst

  Valfri dag. Reception 24 tim. Incheckningstid: 14:00 - 18:00, utcheckningstid: 11:00.

  Adress

  Hedemarken 22 DK-7200 GRINDSTED GPS: N 55.753 E 8.959

  Fakta

  Pool Nej Barnpool Nej Centrum 0 m
  Husdjur tillåtet Ja Parkering Ja Internet Ja
  TV Ja Bar Ja Land Danmark
  Region Jylland Ort LEGOLAND® Billund Tema Bo 2 nätter betala för 1
  Tema Bo 3 nätter betala för 2 Tema Erbjudande Tema Västjylland (alla hotell)
  Tema Legoland
 8. * * * +
  Erbjudande Boka tidigt-rabatt

  Härlig, mysig kro i gammal korsvirkesstil i byn Hovborg strax söder om Billund.

  Pool
  Nej
  Barnpool
  Nej
  Centrum
  0 m
  Parkering
  Ja
  Internet
  Ja
  Telefon
  Ja
  TV
  Ja
  Bar
  Ja
  Land
  Danmark
  Så tycker våra kunder
  4,1

  Beskrivning

  Vägarna till Billund härifrån har ganska lite trafik, vilket kan vara en given fördel. Här bjuds ett genuint och njutbart danskt krokök med fina restaurangutrymmen i mysiga lokaler. Egen import av förstklassigt italienskt vin. Glöm inte att reservera bord när du checkar in. Nyare byggnader i anslutning till kroen erbjuder fina rum i passande stil. Många golfbanor runt omkring. Barn under 4 år gratis i föräldrars säng (meddelas vid bokning). Frukost för barn under 4 år DKK 50 betalas på plats. I mån av plats kan gratis barnsäng för barn under 3 år förbokas direkt med boendet. OBS! Täcke, kudde och sänglinne till barnsäng ingår ej. Frukost för barnet betalas på plats. Observera! Legoland Parken har stängt följande dagar under 2015: 14-16/4, 21-23/4, 2-3/9, 9-10/9, 16-17/9, 23-24/9, 30/9-1/10, 7-8/10 och 21-22/10. Legoland öppnar för säsongen 28/3 och stänger den 2/11 2015.

  Så tycker våra kunder

  Sängarna
  3,5
  Städning
  4,0
  Kök/pentry
  3,5
  Badrum
  3,4
  Personligt bemötande
  4,4
  Barnvänligt
  4,1

  Läge

  Avstånd (mil) Frederikshavn 32, Grenå 21, Helsingør 31. LEGOLAND® ca 20 km.

  Så här bor du

  Bra rum. Tv, telefon, Internet, dusch och wc.

  Byggnadens faciliteter

  Reception, restaurang, frukostrum, bar, trådlöst Internet, parkering.

  Tillval

  Barnsäng förbokas, gratis.

  Annat

  Ingen hiss.

  Boka tidigt-rabatt

  10% rabatt i perioden 1/1-20/12 2015. Gäller för bokning innan den 31/3 2015. Kan ej kombineras med andra rabatter.

  Frinätter

  Bo 2 nätter - betala för 1 i perioderna 1/1-1/6 och 1/9-20/12 2015. Bo 3 nätter - betala för 2 med ankomst söndag i perioden 1/6-1/9 2015.

  Ankomst

  Valfri dag. Reception 24 tim. Förmånligare pris per natt om du stannar mer än en natt. Incheckningstid: 15:00 - 18:00, utcheckningstid: 11:00.

  Adress

  Holmeåvej 2 DK-6682 HOVBORG GPS: N 55.606 E 8.940

  Fakta

  Pool Nej Barnpool Nej Centrum 0 m
  Parkering Ja Internet Ja Telefon Ja
  TV Ja Bar Ja Land Danmark
  Region Jylland Ort LEGOLAND® Billund Tema Bo 2 nätter betala för 1
  Tema Bo 3 nätter betala för 2 Tema Erbjudande Tema Boka tidigt-rabatt
  Tema Västjylland (alla hotell) Tema Legoland
 9. * * * *
  Erbjudande Boka tidigt-rabatt Aktiv avkoppling Barnsligt kul Familjeklassiker Fira tillsammans Modernt & Bekvämt

  Boka tidigt erbjudande: Vi erbjuder ett Guldkort per bokat hus (se villkor under erbjudande). Skandinaviens största badland nära LEGOLAND®. Lalandia Billund erbjuder massor av roliga aktiviteter för hela familjen. Här finns Skandinaviens största Aquadome med tropiskt badland där du kan njuta av härlig strand, kristallklart vatten, sol och värme, svajande palmer och sköna liggstolar året om.

  Pool
  Ja
  Barnpool
  Ja
  Centrum
  1,5 km
  Affär
  0 m
  Husdjur tillåtet
  Ja
  Parkering
  Ja
  Diskmaskin
  Ja
  Kaffekokare
  Ja
  Tvättmaskin
  Ja
  Så tycker våra kunder
  4,7

  Beskrivning

  10 000 kvm badland med 28 grader i vattnet och 30 i luften hela året. I den häftiga rutschkanan Tornado som startar uppe vid templet, kan du åka 2 eller 4 i en gummiflotte. Upptäck också upplevelsepoolen Grottan som har ett stort akvarium med tropiska fiskar. Entré är gratis för boende på Lalandia.

  Som om inte detta vore nog, finns här också en rad andra aktiviteter. Släpp loss barnen på ”Monky Tonk Land”, ett stort lekland inomhus med lekredskap för barn i alla åldrar. Här stannar barnen gärna många timmar eller till och med dagar! Fri entré. Eller besök årets stora attraktion på Lalandia ”Winter World”. Här kan du kämpa dig upp för den 9 meter höga klätterväggen, åka kälke- och skidor i en inomhusbacke eller ta en sväng på isbanan. Bad och lek, men det finns ännu mer att göra! Bowling, handboll, fotboll, tennis, fitnesscenter och inomhus minigolf - detta är några exempel på det stora utbudet av sportaktiviteter som du kan roa dig med medan badkläderna torkar.

  *Förutom en härlig upplevelse i Lalandia Aquadome så har alla våra gäster som bor på Lalandia möjlighet att köpa till ett Resortpass. Förutom inträde till Lalandia Aquadome gäller detta pass för obegränsat inträde under hela din vistelse till Legolandparken och Lejonparken Givskud Zoo. Legoland når du på ca 10 min till fots och Givskud Zoo på ca 10 min med bil. I alla produkter som slutar på -1 ingår Resortpass (med undantag av DK-10411). Önskas enbart entré till Legoland (entré till Lalandia Aquadome ingår när du bokar boende på Lalandia) bokas detta separat i steget efter att du valt ditt boende *

  Hungrig? Efter en lång dag är det skönt att sätta sig ner vid ett dukat bord. På torget Lalandia Plaza råder sydländsk avslappnad stämning där du kan slå dig ner och dricka en kopp kaffe på ett mysigt café, välja bland italienska specialiteter eller äta på snabbmatsrestaurang som har ett brett utbud - vill du, kan du ta med dig maten till ditt semesterhus.

  Husen, som finns i olika storlekar, är välplanerade och rökfria. Dela gärna ett hus för 10 på två familjer. Det blir både billigare och roligare. Utomhus finns stora områden med massor av aktiviteter: Stora lekplatser, bollbanor och möjligheter att hälsa på några djur för de allra minsta. Och vill du inte gå, så ta en tur med Lalandia Expressen runt området. Det lilla minitåget Lalandia Express hämtar upp bland husen och tar dig till aktivitetscentret. Husen kallas: Classic 4, Classic Plus 4, Design Plus 6, Classic Plus 6, Nordic Plus 8 resp Classic Plus 8. Vid bokning av flera hus kan vi ta emot önskemål gällande att bo nära varandra men vi kan inte garantera detta.

  Observera! Legoland Parken har stängt följande dagar under 2015: 14-16/4, 21-23/4, 2-3/9, 9-10/9, 16-17/9, 23-24/9, 30/9-1/10, 7-8/10 och 21-22/10. Legoland öppnar för säsongen 28/3 och stänger den 2/11 2015.

  Så tycker våra kunder

  Sängarna
  4,4
  Städning
  4,5
  Kök/pentry
  4,6
  Badrum
  4,6
  Pool
  4,6
  Personligt bemötande
  4,3
  Barnvänligt
  4,7

  Läge

  LEGOLAND® 500 m. Avstånd (mil) Frederikshavn 27, Grenå 16, Helsingør 31.

  Så här bor du

  Fina, välplanerade och rökfria hus. Trådbundet internet (LAN) finns gratis i husen, ta med kabel eller köp en i srevicecentret. Uppvärmning (enligt förbrukning), sat-tv, Internet, ugn, mikro, kaffekokare, vattenkokare, diskmaskin, tvättmaskin, dusch och wc. Terrass.

  Byggnadens faciliteter

  Reception, restaurang, inomhus-/utomhuspool, gym (mot avgift), bastu, jacuzzi, bar, Internet (mot avgift), parkering.

  Tillval

  Barnsäng gratis. Barnstol gratis. Husdjur mot avgift.

  Annat

  Slutstädning ingår. Sänglinne och handdukar medtas eller hyrs, DKK 85/pers/set. El enligt förbrukning. Vatten enligt förbrukning.

  Boka tidigt-rabatt

  Vi erbjuder ett guldkort per bokat hus till ett värde av 500 DKK. Boka innan den 20/8 för vistelse i perioden 1/9-2/11 2015. Guldkortet kan användas som betalning av aktiviteter på Lalandia och fås vid incheckning.

  Frinätter

  XL special 3=2 vid ankomst torsdag i perioderna: 8/1-1/2 och 19/11-29/11 2015.

  XL Weekend - få 50% rabatt på torsdagspriset vid 3 nätters vistelse med ankomst torsdag i perioderna 5/2-8/2, 26/2-29/3, 9/4-26/4, 7/5-10/5, 21/5-31/5, 11/6-21/6, 20/8-11/10 och 22/10-15/11 2015.

  XL Weekend - få 50% rabatt på söndagspriset vid 3 nätters vistelse med ankomst fredag i perioderna: 10/4-27/4, 8/5-11/5, 29/5-1/6, 12/6-15/6, 14/8-5/10 och 16/10-26/10 2015.

  3=2 med ankomst tisdag i perioderna: 3/2-6/2, 24/2-27/3, 7/4-24/4, 5/5-8/5, 19/5-29/5, 9/6-19/6, 18/8-9/10, 20/10-13/11 2015. Gäller ej för DK-10411 i vissa perioder under 2015.

  3=2 med ankomst sön, mån i perioderna: 5/4-13/5, 17/5-21/5, 25/5-18/6, 16/8-8/10, 18/10-29/10 2015.

  5=3 med ankomst sön i perioderna: 5/4-8/5, 17/5-22/5, 7/6-19/6, 16/8-9/10 och 18/10-30/10 2015.

  5=3 med ankomst tisdag i perioderna: 3/2-8/2, 24/2-29/3, 7/4-26/4, 5/5-10/5, 19/5-31/5, 9/6-21/6, 18/8-11/10 och 20/10-15/11 2015.

  5=3 med ankomst ons, tor, fre perioderna: 8/4-29/4, 6/5-13/5, 27/5-3/6, 10/6-17/6, 19/8-7/10 och 21/10-28/10 2015.

  7=5 med ankomst fre, lör, sön i perioderna: 3/2-22/2, 24/3-30/6 och 1/8-1/11 2015.

  3=2 i perioden 9/8-15/8 2015.*

  3=2 eller 5=3 eller 7=5 i perioden 23/12-30/12 2015.

  Ankomst

  Valfri dag, minst 2 nätter.

  I perioden 20/11-29/11 2014, 8/1-1/2 samt 19/11-29/11 2015 endast 3 nätters vistelse, ankomst torsdag.

  Man kan, i mån av plats, bada efter utcheckning.

  Följande söndagar är det tillåtet med sen utcheckning (14.00):

  2014: 2/11, 9/11, 16/11, 23/11, 30/11. 2015: 4/1, 11/1, 18/1, 25/1, 1/2, 22/2, 1/3, 8/3, 15/3, 22/3, 1/11, 8/11, 15/11, 22/11, 29/11. Incheckningstid: 15:00 - 18:00, utcheckningstid: 10:00.

  Adress

  Ellehammers Allé 3 / Birkestien DK-7190 BILLUND GPS: N 55.733 E 9.138

  Fakta

  Pool Ja Barnpool Ja Centrum 1,5 km
  Affär 0 m Husdjur tillåtet Ja Parkering Ja
  Diskmaskin Ja Kaffekokare Ja Tvättmaskin Ja
  Vattenkokare Ja Internet Ja Microvågsugn Ja
  Ugn Ja Kabel-/satellit-TV Ja TV Ja
  Bar Ja Gym Ja Bastu Ja
  Jacuzzi Ja Land Danmark Region Jylland
  Ort LEGOLAND® Billund Tema Badland Tema Bo 3 nätter betala för 2
  Tema Erbjudande Tema Boka tidigt-rabatt Tema Aktiv avkoppling
  Tema Barnsligt kul Tema Familjeklassiker Tema Fira tillsammans
  Tema Modernt & Bekvämt Tema Västjylland (alla hotell) Tema Legoland
  Tema Legoland Billund Resort
 10. * * *
  Erbjudande Boka tidigt-rabatt Barnsligt kul

  Boka tidigt erbjudande så kommer max. 2 barn under 12 år in gratis i Legoland (se villkor under erbjudande) samt äter gratis i hotellets restaurang under vistelsen Fina tematiserade familjerum och campingstugor med barnvänliga omgivningar endast 10 min. promenad från Legoland® .

  Pool
  Nej
  Barnpool
  Nej
  Centrum
  1,3 km
  Affär
  50 m
  Parkering
  Ja
  Internet
  Ja
  Kabel-/satellit-TV
  Ja
  TV
  Ja
  Bar
  Ja
  Så tycker våra kunder
  3,9

  Beskrivning

  Här kan du bo antingen i fina 4 eller 5 personer rum eller i campingstuga. Väl familjeanpassat boende med lekplatser på nära håll och massor aktiviteter. Nyinredd lekplats med sjömiljö och minizoo med bl. a. hästar, åsnor, kalvar, getter och kaniner. Här kan spelas minigolf och det finns grillplats, studsmattor och sällskapsrum. En bra restaurang erbjuder bufféer anpassade till barn och vuxna. Välsorterad minilivsaffär. Närmste granne är Lalandia i Billund. Observera! Legoland Parken har stängt följande dagar under 2015: 14-16/4, 21-23/4, 2-3/9, 9-10/9, 16-17/9, 23-24/9, 30/9-1/10, 7-8/10 och 21-22/10. Legoland öppnar för säsongen 28/3 och stänger den 2/11 2015.

  Så tycker våra kunder

  Sängarna
  3,3
  Städning
  3,3
  Kök/pentry
  3,0
  Badrum
  3,0
  Personligt bemötande
  4,4
  Barnvänligt
  4,5

  Läge

  Avstånd (mil) Frederikshavn 27, Grenå 16, Helsingør 31. LEGOLAND® ca 500 m.

  Så här bor du

  I fina stora tematiserade rum eller campingstugor.

  Gällande för boende i campingstugorna: Skandinaviskt campingpass betalas på plats eller ta med svenskt. Sänglinne och handdukar medtages eller kan hyras på plats. Sat-tv, Internet, bad/dusch och wc.

  Byggnadens faciliteter

  Reception, restaurang, frukostrum, bar, trådlöst Internet, parkering.

  Tillval

  Barnsäng förbokas, DKK 50/natt. Barnstol DKK 30/dag.

  Annat

  Slutstädning ingår.

  Ingen hiss.

  Boka tidigt-rabatt

  Erbjudande: Barn under 12 år kommer in gratis i Legoland (välj Special biljett) samt äter gratis buffet i hotellets restaurang tillsammans med betalande vuxen - gäller om du bokar innan 20/8 2015 för vistelse i perioderna 1/9-24/9, 26/9-8/10 och 18/10-2/11 2015.

  Ankomst

  Valfri dag hela året. Reception 24 tim. Incheckningstid: 15:00 - 18:00, utcheckningstid: 11:00.

  Adress

  Ellehammers Allé 2 DK-7190 Billund GPS: N 55.732 E 9.134

  Fakta

  Pool Nej Barnpool Nej Centrum 1,3 km
  Affär 50 m Parkering Ja Internet Ja
  Kabel-/satellit-TV Ja TV Ja Bar Ja
  Land Danmark Region Jylland Ort LEGOLAND® Billund
  Tema Bo 3 nätter betala för 2 Tema Erbjudande Tema Boka tidigt-rabatt
  Tema Barnsligt kul Tema Västjylland (alla hotell) Tema Legoland
  Tema Legoland Billund Resort