Våra resmål » Frankrike » Disneyland® Paris » Hotell i Disneyland® Paris
Hotell i Disneyland® Paris

Hotell i Disneyland® Paris

Disney´s sagolika temahotell!

Sök och boka resa

search

Hotell i Disneyland® Paris

När du bor på ett av Disney's temahotell ingår alltid obegränsat inträde till båda parkerna och alla åkattraktioner under hela din vistelse. Du får också "Extra Magic Hours", inträde 1 timme innan och en timme efter parkernas ordinarie öppettider. Vilka dagar detta gäller får du information om på ditt hotell.

Sex sagolika temahotell - med gångavstånd till nöjesparkerna! Gemensamt för hotellen är att de ligger på bekvämt gångavstånd från nöjesparkerna. Skulle du inte vilja promenera finns gratisbuss som kör mellan hotellen och parkerna flera gånger i timmen. Det är extra bekvämt att bo här eftersom du alltid snabbt kan gå mellan parkerna och hotellet – för att ta en vilopaus eller ta ett dopp i hotellpoolen (det finns pool på 4 av de 6 temahotellen). Alla hotell har familjerum för upp till fyra personer.

Disney's Davy Crockett Ranch® - för dig som reser med bil. Ett vildmarkshotell där du bor i bekväma bungalows nära naturen. Här finns en stor inomhuspool med vattenfall, rutschbanor och barnpool samt att här erbjuds andra aktiviteter för hela familjen. Ranchen ligger ca 15 km från nöjesparkerna så egen bil eller hyrbil är ett måste då det inte finns någon lokaltransport till och från nöjesparkerna, det perfekta alternativet för dig som semestrar med bil! Givetvis har du gratis parkering vid nöjesparkerna när du ska besöka dem!

Magiska möten Se upp! Har du tur springer du på just din favoritfigur, för på hotellen bor nämligen även Disney's figurer, På alla Disney's hotell finns en Disneyshop där du har möjlighet att shoppa loss - nära och bra till ditt hotellrum.

Gör din vistelse på Disneyland® ännu roligare! På Disney fins det mer att göra utöver att besöka de två underbara parkerna! Bor du på ett av Disneys 7 temahotell kan du även boka till shower och olika måltider i Disney anda.

Spara tid med FASTPASS® - något för dig som vill stå minimalt i kö till åkattraktioner och istället maximalt njuta av tiden i nöjesparkerna! Fråga i entrén vilka åkattraktioner som den dagen erbjuder Fastpass®. Fastpass® är en gratis tjänst som innebär att du vid en åkattraktion hämtar en åkbiljett med angiven åktid. Det betyder att du vid angiven tidpunkt är garanterad en plats på åkattraktionen. Under väntetiden du fri att röra dig i nöjesparkerna och behöver inte hålla en plats i kö. Pratiskt & trevligt sätt att njuta av hela din dag på Disneyland®.

Halv- och Helpension Det finns även möjlighet att boka till halvpension och helpension på Disney's temahotell. Fördelen är att det blir enklare att planera resebudgeten i god tid men också att du får ett förmånligare pris vid förköp. Vid incheckningen på ditt hotell får du dina måltidskuponger som du sedan kan använda i hotellets restaurang eller i ett antal utvalda restauranger i Disney® Village eller i nöjesparkerna. Concierge på ert hotell hjälper er med att indikera vilka restauranger det är som gäller.

Barn under 7 år gratis Gratis barn får vara max 6 år fyllda under hela vistelsen. Alla gratis barn måste vara beredda att visa upp godkänd idhandling (pass) på begäran i hotellets reception.

Specialerbjudande för sommaren 2016 - Det lönar sig att boka tidigt! Boka innan 9 februari 2016 och få upp till 2 nätter på köpet! Med andra ord, du kan boka 4 nätter priset av 2, 5 nätter till priset av 3 eller 6 nätter till priset av 4! Givetvis ingår inträde till parkerna alla dagar under din vistelse!

Men tänk på att alla erbjudanden gäller begränsat antal platser och kan när som helst sälja slut, så skynda att boka!

Direkt till Disneys familjehotellLäs mer om vårt förmånliga "Barn gratis" -erbjudande

Så tar du dig hit

Med flyg: **Flygbuss** Från Roissy/Charles de Gaulle och från Orly går flygbuss till alla Disney’s temahotell ca 1 ggr/timme ca kl 09-20. Enkel resa kostar ca € 20/vuxen, € 16/barn 3-11 år. Uppdaterad tidtabell finns på www.magicalshuttle.com Hos oss kan du bekvämt förboka biljetter till flygbussen i samband med din hotellbokning.

Med egen bil: **Privat eller delad transfer** - i samband med din hotellbokning kan du även boka privat eller delad transfer till/från flygplatsen och Disneyland®. Transfer kan bokas för hämtning vid valfri tidpunkt, även vid sen ankomst till flygplatsen. Vid delad transfer kan väntetiden i samband med uppsamling bli upp till ca 30 min. All praktiskt information kring transferbokningen får du med dina resehandlingar.

Ladda ner vår stora guide för dig som kör själv

Värt att veta

    Läs mer

    Dölj

    Visa karta