Hem » Våra resmål » Italien
Bild från Italien
 

Italien

En semester med mysiga byar och underbara stränder

Italien, som är ett bedårande land där du charmas av glada och gästvänliga människor, har allt för en härlig semester. Du kan flyga till många destinationer och landet passar även dig bra som vill åka på bilsemester. Den storslagna naturen är mycket variationsrik med olivlundar, citrus- och vinodlingar. Sevärdheterna oändliga, shoppingen bra och maten utsökt. Det är bara att välja mellan våra många resor till detta vackra land.

Res till Italien, landet för alla smaker och sinnen

I Italien väntar dig allt från majestätiska berg, vackra insjöar till ett glittrande hav, små mysiga badvikar eller kilometerlånga och breda sandstränder. Du möts av ett överdåd av konst och kultur oavsett om du befinner dig på mysig weekend i en liten pittoresk by eller i en större kulturstad som Florens och Rom.

Med oss kan du välja din favorit semester

Oavsett om du är en trogen soldyrkare eller åker ner för Italiens många sevärdheter kan du med oss välja ut din personliga favorit. Du kan välja den semester som passar dig och din familj bäst. Vi har ett stort antal härliga platser vid det Adriatiska havet, med bra hotell och rymliga semesterlägenheter. Här kan du tillbringa din semester skönt avkopplande på kilometerlånga sandstränder som sträcker sig imponerande längs en kust kantad av livfulla badorter. Vi har också flera trevliga boende längs den Italienska Rivieran, där gröna kullar blickar ner mot ett blått hav. Och vi har givetvis även boende i några a av Toscanas badorter. I det inre Toscana d.v.s ”på landet” kan du välja att tillbringa din semester på vingård, hotell eller hyra eget hus med pool. Resor till södra Italien och landets öar är något utöver det vanliga. Här väntar dig en vacker dramatisk kust, härliga sandstränder, azurblått hav och underbart god mat. Kalabrien, Apulien, Sicilien eller Sardinien - det är bara att välja och vraka bland vårt gedigna program.

Vingårdar

Det är nog på mångas önskelista att någon gång få tillbringa sin semester på en vingård. Att få vakna upp och blicka ut över underbara omgivningar med olivlundar som skimrar som silver och fält där vinrankor trängs på rad. För att du som kund lättare ska kunna hitta just din favorit har vi skapat ett tema som du kan söka på, med ordet vingårdar.


Erbjudande

 • Mycket prisvärt paket

  Här kan du njuta och koppla av, omgiven av vacker natur. Paket på 3 eller 7 nätter.

  fr. 2.499 kr/pers och vecka
 • Underbara Amalfi

  På Villa Romana kan vi erbjuda prisvärda paket, även i högsäsong.

  fr. 3.874 kr/pers och vecka
 • Gångavstånd till allt

  Läget är ypperligt och lägenheterna rymliga. Dessutom är det ett prisvärt boende.

  fr. 837 kr/pers och vecka
 • Ett vackert ställe!

  Denna medeltida gård är platsen för dig som älskar mat och vin.

  fr. 1.974 kr/pers och vecka
 • Bra läge och bra kvalitet

  Saline som håller mycket bra standard ligger ett stenkast från havet.

  fr. 1.632 kr/pers och vecka
 • Bra paket i Toscana

  Hotellet ligger i kurorten Montecatini Terme. Toscana bjuder på vackra vyer, god mat och goda viner. En semester för själen.

  fr. 2.499 kr/pers och vecka