Hem » Våra resmål » Polen
Polen
 

Polen

Storstäder, sevärdheter och en fin riviera - gör en resa till Polen

En bilsemester i Polen ger dig en varierad och innehållsrik semester. Men du kan också flyga med flera av lågprisbolagen till Warszawa, Krakow och Gdansk. I Polen finns ett rikt kulturarv, som tas tillvara på med beundransvärt engagemang. Det polska köket lockar med nya smakupplevelser och många traditionella rätter som gör restaurangbesök till ett nöje. Här finns prisvärd shopping på lokala marknader med livlig atmosfär och i stora, moderna shoppingcentra. I vårt utbud hittar du Krakow och Warszawa, trestadsområdet Gdynia-Sopot-Gdansk och härliga badorter på Polska rivieran.

Härlig prisnivå

Det är fortfarande prisvärt att resa till Polen och du kan unna dig det lilla extra. När det gäller shoppingen hittar du här både inhemska varor och internationella märkesvaror till låga priser. CD skivor, inhemska skor, den berömda polska vodkan samt en mängd lokala produkter är mycket prisvärda. Unna dig klassisk konsert för en billig peng, ta en taxi när du blir trött i fötterna och njut av restaurangernas prislistor.

En weekend i Polen är aldrig fel!

Till Polen kan du resa året om. Allra bäst är våren som kommer tidigt och gör att uteserveringarna öppnar när vi fortfarande har vinterjackorna på här hemma. Likaså gör den milda hösten det möjligt att strosa utomhus långt in i oktober. Så förstås sommarfestivalerna och julmarknaderna som lockar fler och fler turister varje år. Du kan välja boende efter tycke och smak - både hotell och semesterlägenheter finns i olika prisklasser. Framförallt längst kusten har många hotell ett eget spa eller wellness där du på din semester kan unna dig prisvärda behandlingar.


Visa mer Visa mindre