Hem » Våra resmål » Sverige
Sverige
 

Sverige

Semester i Sverige inte bara weekend eller skidresa!

Är du på jakt efter en storstadsweekend på hotell, en semester i skärgårdmiljö, en härlig skidresa, ett fantastiskt spa-hotell eller kanske en stuga mitt i skogen! Lugn vi hjälper dig.

Vi har ett stort utbud av prisvärda paket för dig som reser på bilsemester, med flyg eller med tåg. Oavsett om du vill stanna en natt, en weekend eller en vecka har vi fantastiska paket för dig som vill njuta upptäcka vackra Sverige. Skäm bort dig själv med en SPA helg eller varför inte en weekend i någon av våra vackra storstäder. I vårt utbud hittar du SPA-hotell i hela Sverige, härliga gourmet weekends i både små och stora städer. Självklart har vi prisvärda och bra boende för din semester nära alla stora turistattraktioner för familjer t.ex Liseberg, Gröna Lund, Skara Sommarland, Astrid Lindgrens Värld eller Kolmården. Många erbjuder dessutom gratis boende för barnen i familjen. Sverige är fantastiskt vackert oavsett årstid och varje del av landet har sin charm. Vi erbjuder därför alla slags boende i Sverige så att vårt utbud skall passa alla året runt. Skidsemester när den är som bäst, Vi erbjuder härliga skidresor som dessutom är prisvärda. Med oss kan du bland åka på skidresa till Sälen, Ramundberget, Mullsjö, Funäsdalen, Idre, Lofsdalen eller Isaberg. Vill du hellre besöka fjällen på sommaren har vi härliga paket på flera av våra fjällanläggningar. Sommartid kanske en semester till skärgården lockar, vi har flera härliga boende som säkert passar dig oavsett om du vill bo i lägenhet, eget hus eller på hotell. Du hittar säkert något med oss som passar din smak. Du kanske till och med är på väg söderut i Europa - och vill göra ett kort stopp under vägen? Ja då är vi ett bra alternativ.

Familjen hittar vad den söker i vårt Svenska utbud. Så vad väntar du på? In och surfa runt i vår värld, hitta vad du söker och boka. Hur enkelt som helst!


Visa mer Visa mindre

Erbjudande

  • Sommar i skärgårdsmiljö

    3 nätter med halvpension på härliga Nynäsgården i Nynäshamn. Här bor du i en sommaridyl med Stockholm på nära håll.

    fr. 458 kr/pers och natt
  • Barnkul på Ronneby Brunn i Sommar

    3 nätter inkl halvpension på Ronneby Brunn. Här stormtrivs både barn och föräldrar. Badland, SPA, tennis och mycket fler aktiviteter väntar.

    fr. 767 kr/pers och natt