Disneyland® Paris

Disneyland® Paris

Res till Disneyland® Paris med Sembo och beställ ett av våra goda erbjudanden. Ni bor på ett av Disneylands® utvalda temahotell till bästa pris. Upplev Star Wars™ på Disneyland® Paris. Från den 13 januari till den 25 mars 2018 kan du uppleva det mest spännande av alla Star Wars™-äventyr när Season of the Force tar över båda Disney®-parkerna med fler intergalaktiska upplevelser än någonsin! Förflytta dig till en galax långt, långt borta där hisnande shower, överraskande upplevelser och oförglömliga möten med Star Wars™-figurer som suger in dig i din alldeles egna Star Wars™-historia. Ett fantastiskt äventyr som ingen Jedi i världen vill missa!
Läs mer...

 

Disneyland® Paris erbjuder äventyrliga och unika upplevelser till alla. I Disneyland® Paris möter du din favorit blant Disney®-karaktärerna och att se ett av de spektakulära showerna med Micke och vännerna, berör både små och stora. Här är underhållning för alla åldrar. Varje år besöker millioner av turister och familjer Disneyland® Paris och får uppleva att möta de berömda Disney®-karaktärerna och blir road av ett stort utbud av roliga aktiviteter.

Våra Disney® temahotell ger dig och din familj möjligheten att njuta av Disneys® värld också på hotellen. Hotellen ligger inte bara i bekväm gångavstånd från Disneyland® Paris två nöjesparker, utan vi kan också erbjuda gratis buss mellan hotellen och parkerna flera gånger i timmen. När du bokar din resa till Disneyland® Paris kan du med en del av våra erbjudande få tillgång till båda parkerna och alla åkattraktionerna. Det står tydligt på produkten när du beställer din drömresa.

Vi kan erbjuda unika erbjudanden som ger ännu mer underhållning och roligheter som t.ex. Buffalo Bill's Wild West Show eller lunch och middag på Café Mickey. Dessa möjligheter får du endast när du bor på ett av våra utvalda temahotell. För närvarande erbjuder vi sju exklusiva temahotell. Våra utvalda temahotell har gott rykte bland turisterna och alla temahotell har sitt eget unika tema.

Passa på och ta möjligheten att möta populära karaktärer som Annie Oakley, pony-express och Sitting Bull i Buffalo Bill's Wild West Show, eller ta en lunch eller middag på Cafe Mickey och möt Micke, Minnie, Pluto, Långben och Kalle Anka.

Vi i Sembo har unika erbjudanden för våra kunder och vi lägger mycket tid och stor vikt för att säkerställa att du får en minnesvärd och äventyrlig upplevelse.


Så boka din resa idag med Sembo och bli med inn i Disneyland® Paris äventyrliga värld.

 

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.