Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Center Parcs

Center Parcs = Barnens Holland 

 

Nederländerna eller Holland som landet också kallas, förknippar vi ofta med träskor, tulpaner och öl. Amsterdam med sina kanaler, Van Gogh, alla museer och små, pittoreska hus är också något som vi ofta tänker på.

Utöver allt detta har Holland också trevliga semesterparker, Center Parcs. Det är barnvänliga stugbyar, där man bor i fina hus eller stugor och har tillgång till både inomhus vattenparker, stränder och många aktiviteter.

Eftersom avstånden är korta i detta lilla land som ligger vid havet, betyder det att det går att kombinera sol och bad med shopping, kultur och natur. Det finns helt enkelt något för hela familjen i Holland.

Passa på och upplev Holland och Center Parcs du också!

 

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.