Upp till 50% rabatt på resor

Passa på!
Just nu får du upp till 50% rabatt på färjebiljetterna med Stena Line. Shopping i Tyskland, en weekend på en dansk herrgård, besöka LEGOLAND® på höstlovet, njuta badland och spa i Polen, boka årets julmarknadsresa eller en tidig skidresa. Med så låga priser går det att resa flera gånger! Erbjudandet måste bokas senast 3/9 och gäller resor i perioden 1/9-30/12.

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.