LEGOLAND®
BILLUND RESORT

En värld av lek, äventyr och vattenrutschbanor

LEGOLAND® Billund Resort är en hel värld av lek, äventyr, vattenrutschkanor, vilda djur och förstås – massvis av LEGO® klossar. I tillägg till LEGOLAND®, Lalandia Billund®, LEGO® House och Givskud Zoo, kan ni också bada i havet på båda sidorna av Jylland, leva som en viking, bli prins eller prinsessa för en dag på ett slott, klättra i träden i Gorilla Park, eller varför inte testa att gå på en bro, 60 m över marken!

Hos oss hittar ni allt från temarum till semesterhus för större familjer.

 

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.