Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Philadelphia

Utforska Philadelphia - nu med flyg från Skandinavien 


Tidningen New York Times rankar Philadelphia som en av världens tre bästa städer att besöka just nu, och med Icelandairs nya rutt till Philadelphia blir det ännu enklare att resa till östkusten och den livliga staden. Philadelphia har starka rötter till den amerikanska revolutionen, samt USAs första stad som en UNESCO-skyddade världsarv. De nyöppnade Museum of the American Revolution visar den spännande historien. Philadelphia ligger mitt emellan New York och Washington, och kan både upplevas som en del av en större resa längs östkusten, eller som en resa i sig.

Stadens många museer samt kulturella utbud når du enkelt till fots, Philadelphia är en av de mest "promenad vänliga" städer i USA. Staden är också känd för alla sina bryggerier och har en stark ölkultur. Gör en rundvandring på ett bryggeri eller prova den lokala maten på en av stadens många uteserveringar.

Philadelphia är en mycket grön stad. På sommaren görs många av stadens torg om till parker, allt för att lokalbefolkning och turister ska kunna slappna av och njuta av värmen.För familjer är det lärorik lek på populära LEGOLAND® Discovery Center, strax utanför centrum som gäller. Sport är viktigt, med sju professionella klubbar är staden ofta värd för stora idrottsevenemang. Golf turnering US Open, X-games och otaliga universitetsmästerskap i basket har arrangerats i Philadelphia.

USA och shopping hör ihop och vackra Rittenhouse Square är omgiven av små butiker och gallerior. Detta är ett shoppingparadis i Philadelphia som också har sin egen festival i maj. Det är dessutom taxfree priser på kläder och skor, så här får du mycket för pengarna. 

Det finns helt enkelt många goda skäl att resa till Philadelphia.

 

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.