Boka-tidigt-rabatt

Sommarsemester

 

Öppet köp ut 2017 och fri ombokning till mars 2018

 

Säkra sommarsemestern nu! Sommarsemester är för många årets bästa semester. Flera semesterveckor i rad, sol och bad och umgås med familj och vänner. Sommarsemestern är också en möjlighet att se och uppleva något nytt. Att resa till Medelhavet är mycket populärt. Passa på och njut av sköna dagar med bad och lek. Att bo gott är också en del av semestern och oavsett var du önskar att resa finns det läckra hotell och lägenheter, semesterhus och stugor – du har många pärlor att välja mellan till sommarsemestern. 

Öppet köp och fri ombokning gäller för bokningar gjorda i perioden 20/11-31/12. Erbjudandet gäller endast för boendebokningar med ankomst efter 1 maj 2018. Du betalar 10% (min. 500:-) inom 7 dagar, resterande betalar du ca en månad innan avresa. Skulle du ångra dig kan du fritt avboka och få tillbaka dina 10% fram till 31/12 2017. Vill du ändra i bokningen gör du det utan ändringsavgift tom 28/2 2018. Öppet köp och fri ombokning gäller inte boenden märkta med "ingen återbetalning".

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.