Solsäkra sommaren i Frankrike

Här kan du njuta av skaldjur, äventyr och fransk livsglädje. Hit reser du för att njuta av det goda livet. På Rivieran ligger städerna och byarna tätt, nästan på rad. Vi kan varmt rekommendera Nice och Cannes som både bjuder på stads- och strandliv. Antibes och Juan-Les-Pins med långgrunda sandstränder och bra shopping är en annan favorit. En kort bit därifrån ligger eleganta Monaco som är fascinerande att besöka. Provence och franska solkusten är perfekt för soltörstande barnfamiljer. De härliga stränderna och det lugnare tempot har gjrot solkusten populär. Provence lockar med lavendelfält och mysiga bergsbyar där du kan njuta i lugn takt. 

Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Frankrike

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.