Resor till Irland

Ta flyget till Dublin och njut av vackra och gröna Irland. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Dublin. När du reser till Irland kan du kombinera några dagar i det pulserande Dublin med ett besök till en av de mest autentiska kustbyarna. Besök några av de vackra städerna Waterford, Wexford och Sligo. Du kan också resa till Galway eller Cork och bo på ett av våra noga utvalda hotell i Galway eller hotell i Cork

Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Irland

Vart du än reser i detta vackra land så möts du av gästvänliga människor som njuter av livet. Irland är världskänt för sitt öl och bryggerier. Sembo har under många år sålt populära hotell på Irland. Den vackra kustlinjen är 5 600 km lång och är känd för sina vikar och rena stränder. I Irland finns det gott om sjöar och floder som inbjuder till bra fiske och mysiga kanalkryssningar. Landskapet är grönt och frodigt och en fröjd för ögat. Runt om på ön finns många historiska monument. Du kan besöka gamla slott, vackra trädgårdar och parker. En resa till Irland är ett verkligt paradis för dig som älskar natur, historia och självklart god whisky och öl.

 

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.