Solsäkra sommaren i Italien

Italien, som är ett bedårande land där du charmas av glada och gästvänliga människor, har allt för en härlig semester. Du kan flyga till många destinationer och landet passar även dig bra som vill åka på bilsemester. Den storslagna naturen är mycket variationsrik med olivlundar, citrus- och vinodlingar. Sevärdheterna är oändliga, shoppingen bra och maten utsökt.

Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Italien

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.