Populära storstäder

 

Res till Paris, Barcelona, London, Berlin och många andra populära städer i världen. Vi på Sembo har hotell i Paris, Barcelona, London, Berlin och andra av de mest besökta städerna i världen av turister. Våra hotell på alla våra destinationer är noga utvalda utifrån faktorer för att kunna erbjuda både budgethotell och kvalitetsupplevelser.

 

Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Storstad

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.