THAILAND

Semester med sol, bad, shopping och sand mellan tårna
Kristallklart vatten, paradisstränder med vajande palmer, värme och gästvänliga människor som alltid verkar le. Det är lätt att förstå att resor till Thailand är så omtyckta.
Läs mer...

 

Låt inte smaklökarna ta semester - det välkända thailändska köket bjuder på exotiska smaker som lime, citrongräs, kokosmjölk, chili, ingefära, koriander och ananas. Klimatet är härligt varmt men under året finns också regnperioder. 

I Thailand hittar du några av världens bästa sandstränder. Med palmer vid vattenbrynet och azurblått hav. Är det inte så du föreställer dig semester i paradiset?

Vare sig du längtar efter lata dagar i hängmattan eller vill ge dig ut på dykning- eller snorkelturer så erbjuder en resa till Thailand just detta. Vi har boende över hela landet från enklare till riktigt lyxiga hotell.

På många orter kan du ta dykcertifikat till förmånliga priser och var lär du dig det bättre, än i detta ljumma och turkosa hav? För det mesta är det långgrunt, barnvänligt och badbart året om. Men du – glöm inte solkrämen!

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.