Höstresor med sol och värme

När sommarsemestern är över är det härligt att veta att det finns fler semestermöjligheter. Vid Medelhavet är det varmt långt utöver hösten, havet är uppvärmt och det är skönt att bada, det är färre turister och kvällarna är ljumma. Kanarieöarna och Thailand är också goda alternativ. Det är perfekt med en varm höstresa när det börjar bli mörkare och kallare här hemma.

Hos Sembo hittar du fina hotell, hus och lägenheter – det är bara att välja.
Lägg till flygbiljetter och transfer eller hyrbil, och hela semestern är bokad. 

 

Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Varma höstresor

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.