BILSEMESTER TILL TYSKLAND

Planera resvägen och upplev lite extra.
Från stärkande salta bad till historiska Berlin
Resan börjar på färjan mellan Trelleborg till Sassnitz. Häng med!
Start: Färja Trelleborg-Sassnitz.
Mål: Äventysbad och storstadspuls i norra Tyskland.
Reslängd: 4 nätter, 63 mil.
Läs mer...

Resan börjar på färjan mellan Trelleborg till Sassnitz. Tar du morgonfärjan 07.45 är det perfekt att starta med en god frukostbuffé.  Väl framme har du endast en 30 minuters körning till Tysklands största ö, Rügen. Här bor du på något av våra fina boenden

Dagen inleds med en god frukost. Kanske du tar en utflykt till den mysiga staden Stralsund med shopping, caféer, historia och det fascinerande akvariet Ozeanium som visar livet i Nord- och Östersjön. Eftermiddagen och kvällen är perfekt för att utnyttja alla Rugards faciliteter.

Efter frukost går färden vidare till Berlin. Här väntar stadsrundtur, Legoland Discovery centre (perfekt för barn mellan 3-12 år), Brandenburger Tor, Kaiser-Wilhelm Gedächtniskirsche och den nya kyrkan intill även kallad "Puderdosan" ett av Europas största varuhus KaDeWe (missa inte delikatessen), Checkpoint Charlie med Museum an der Mauer, Berliner Zoo och mycket, mycket mer. En perfekt stad för alla shoppingentusiaster. Körsträcka ca 31 mil.

Efter två nätter i Berlin vänder ni tillbaka mot färjeläget fulla av upplevelser. Varför inte passa på att göra billiga inköp på Bordershop i Sassnitz innan du åker ombord på färjan som tar dig tillbaka till Trelleborg.
Körsträcka ca 31 mil.

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.