Sök och boka resa

search
 1. Messapia Hotel & Resort ligger i Castrignano del Capo (Leuca), bara några minuter från Basilica Santuario Santa Maria De Finibus Terrae och Santa Maria di Leucas fyr
  Air-condition
  Ja
  Bar
  Ja
  Telefon
  Ja
  Barnpool
  Ja
  Pool
  Ja
  Kassafack
  Ja
  TV
  Ja
  Internet
  Ja

  Beskrivning av hotell: Messapia Hotel And Resort i Gargano

  Hotell- och Lägenhetsanläggning belägen på en kulle med panoramautsikt mot havet, ca. 800 meter från centrum i S. Maria di Leuca. Anläggningen har en huvudbyggnad med restaurang och service samt flera parhus med gästrum och lägenheter. Man erbjuder både självhushåll och hotellrum. Avståndet till Brindisis flygplats är 130 kilometer.

  Vid anläggningen finns 110 rum/lägenheter. Vid Hotell Formula finns Standard-rum och Familjerum som alla har luftkonditionering, TV, telefon, litet kylskåp (innehåll kan beställas), badrum med dusch och hårtork. Standard-rummen ligger alla i markplanet och har fönsterdörr och uteplats gemensam med andra rum. Antalet sängplatser är två, tre (med bäddsoffa) eller fyra (med bäddsoffa för två personer); Familjerummen hyser upp till 5 personer och har sällskapsutrymme med bäddsoffor, sovrum med dubbelsäng och möblerad gemensam uteplats.

  Tvårumslägenheterna för 2/4 personer är på 40 m² och har sällskapsutrymme med dubbel bäddsoffa och sovrum med 140 cm bred säng. Tvårumslägenheterna för 2/5 personer är på 55 m². De ligger alla i markplanet och har sällskapsutrymme med bäddsoffa (för 1 person) samt en soffa eller bäddsoffa (för 2 personer), sovrum med dubbelsäng och möblerad gemensam uteplats. Trerumslägenheterna för 6 personer är på 75 m². De ligger alla i markplanet och har sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, sällskapsutrymme med bäddsoffa (för 2 personer) och möblerad uteplats.

  Anläggningen har två barer, restaurang-pizzeria, takträdgård med speciella tema-aftnar, lekpark, två pooler med havsvatten (varav en för barn), konstgalleri, parkering utan tillsyn. OBS! Gästerna kan nyttja fördelar och rabatter vid exklusiva nöjeslokaler i området (Gibo, Samarinda, Lido Azzurro, Mosquito). Gratis trådlöst internet i foajén och pool-området. Wellness-avdelning med jacuzzi, bastu och massage.

  Frukost för sjusovare: möjlighet till lätt frukost i lobby-baren mellan kl. 10:00 och 11:00 med amerikanskt kaffe och croissanter. Naturkost och hälsomat: För gäster som väljer vegetarisk/vegan frukost finns en hörna med särskilda produkter (kakor, kex, riskakor, soja- / rismjölk, honung, ekologisk marmelad, flingor, corn flakes, linfrö och dagens dryck). För glutenintoleranta finns förpackningar med glutenfria produkter som bröd, pasta, pizza, kex och skorpor, och gästerna kan även ta med egen mat. All allergi eller intolerans måste anges vid bokningen. Mamma-hörna: här finns utrustning för att värma flaskor och barnmat samt vissa basprodukter (såser, soppor, färsk mjölk).

  ** I All Inclusive Soft ingår vatten och vin till måltiderna. Vid Lobby-baren 10:00-20:00 finns läsk (apelsin och cola), 2 olika juicer och iste. "Aperi-Time" 12:00-12:30 och 19:00-19:30 i Lobby-baren. Mot extra avgift: spritdrycker, kaffe, dryck på flaska eller burk, glass, snacks och alla förpackade produkter som inte ingår i All Inclusive.

  Underhållning och sport: Nicolaus Aktivitetsteam erbjuder späckat program med lekar, sport, turneringar, tennislektioner, aerobics och dans, kvällsunderhållning och pianobar, shower i amfiteatern och tema-disco. För barnen finns Nicolino-klubben som har kvalificerad personal som ordnar aktiviteter efter barnens ålder: Nicolino Baby Club - 3-8 år, Nicolino Mini Club - 8-12 år med program fullt av sport och lärorika, roliga ativiteter. Nick Club - 12-18 år erbjude tonåringarna möjlighet att träffas, turneringar, sport-träning, gemensamma tävlingar, shower och fester.

  Mot extra avgift kan man skaffa Club-kort, och i det ingår tillgång till pooler, underhållning på dagtid och kvällstid samt sport och spel.

  Mot avgift: Tjänster vid stranden, Wellness-avdelningen och uthyrning av sittvagnar för småbarn.

  Adress

  Contrada Masseria Li Turchi, Marina Di Leuca 73040 Castrignano del Capo GPS: N 39.805 E 18.364

  FAKTA

  Air-condition Ja
  Bar Ja
  Telefon Ja
  Barnpool Ja
  Pool Ja
  Kassafack Ja
  TV Ja
  Internet Ja
  Land Italien
  Region Södra Italien
  Ort Gargano