Sök och boka resa

search
 1. Argentina, Iguazu  
  * * +
  Los Tangueros ligger i Puerto Iguazú (i området Zona Granja), en kvarts bilfärd från både Fågelpark och Cataratas-avenyn.
  Storlek (m²)
  0
  Incheckning
  -
  Internet
  Ja
  Parkering
  Ja
  Husdjursfritt
  Ja
  Land
  Argentina
  Region
  Argentina
  Ort
  Iguazu

  Beskrivning av hotell: Los Tangueros i Iguazu

  Los Tangueros ligger i Puerto Iguazú (i området Zona Granja), en kvarts bilfärd från både Fågelpark och Cataratas-avenyn. Detta bed and breakfast ligger 16,6 km från Iguaçufallen och 17 km från Parque Nacional do Iguacu. Känn dig som hemma i ett av de 3 rummen. Gäster har tillgång till bland annat internet (avgift tillkommer) och reception (öppen dygnet runt). Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats.

  Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Nationell moms (mervärdesskatt) på 21% ingår inte i priset och kommer att debiteras av boendet vid utcheckning för alla argentinska medborgare. Utländska medborgare med turistvisum behöver inte betala denna skatt. Turister behöver uppvisa ett giltigt pass och betala för tjänsterna med ett kreditkort som inte är utfärdat i Argentina, eller via banköverföring från ett annat land, för att bli skattebefriade. Denna skattebefrielse gäller inte för vistelser som överskrider 90 dagar. Vid avbokning kommer avbokningsavgifterna som betalas av resenären även att innefatta nationell moms (på 21%).

  Vi har listat alla tilläggsavgifter som hotellet har upplyst oss om. Avgifter kan emellertid variera, beroende på till exempel vistelsens längd eller vilket rum du bokar.

  Följande avgifter och depositioner debiteras av hotellet vid incheckning eller utcheckning:

  • En avgift för husdjur tas ut

  Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  Adress

  Calle Puerto Rico S/n Barrio de Granja, 3370 Puerto Iguazú Misiones (province) GPS: N -25.617 E -54.567

  FAKTA

  Storlek (m²) 0
  Incheckning -
  Internet Ja
  Parkering Ja
  Husdjursfritt Ja
  Land Argentina
  Region Argentina
  Ort Iguazu