Sök och boka resa

search
 1. Frankrike, Vars  
  * * *
  - Lägenhetshotellet har en uppvärmd inomhuspool - Fantastisk utsikt över det natursköna området - Ski in & out
  Pool
  Ja
  Husdjur tillåtet
  Ja
  Parkering
  Ja
  Diskmaskin
  Ja
  Kaffekokare
  Ja
  Brödrost
  Ja
  Heltäckningsmatta
  Ja
  Internet
  Ja

  Beskrivning av lägenhet: Pierre & Vacances L'albane i Vars

  L'Albane är en skidresort som kombinerar autencitet och charm. Lägenhetshotellet är byggt i ett typiskt Savoy stil och erbjuder en fantastisk utsikt över skog och backar. I närheten av lägenhetshotellet finns det 180km av varierande pister som tillgodoser både skidåkare och snowboardåkare, nybörjare som proffs. L'Albane ligger endast 100 m från backarna och på lägenhetshotellet finns det skidförvaring. För dig med småbarn finns det skidskola och för dig utan barn kan du ta en god drink efter en härlig dag i backen.

  Läge

  Ligger i Vars, nära till skidbackar och affärer. Ligger 1850m över havet och vid slutet av backen.

  Så här bor du

  Mysiga och hemtrevliga lägenheter, alla med eget kök och balkong eller terass. Basic WiFi ingår för standardlägenheter.(max 5 enheter för att surfa, läsa e-post och söka). För Superiorlägenheter ingår Full Access WiFi.(max 5 enheter med tillgång till höghastighetsinternetanslutning.) samt att sängarna är bäddade vid ankomst. Heltäckningsmatta, kassafack (mot avgift), tv, Internet, mikro, kaffekokare, brödrost, diskmaskin, bad/dusch och wc. Balkong eller terrass.

  Byggnadens faciliteter

  Reception, inomhuspool, Internet (mot avgift), parkering (mot avgift).

  Tillval

  Babyset (säng, lakan, skötbord, barnstol, liten barnvagn för baby upp till 2 år), förbokas, betalas till oss. Husdjur mot avgift, € .

  Annat

  Slutstädning ingår. Köksstädning utförs av gästen. Sänglinne och handdukar ingår. Turistskatt/miljöavgift betalas på plats. Deposition € 200.

  Boka tidigt-rabatt

  20% rabatt för vistelse i perioden september-oktober bokat innan 28/6 2018 20% rabatt för vistelse i perioden november-december, bokat innan den 26/9 2018 10-20% rabatt för vistelse i perioden januari-mars, bokat innan den 7/11 2018. 20% rabatt för vistelse i perioden april-maj, bokat innan den 27/2 2019 Gäller utvalda lägenheter och begränsat antal.

  Ankomst

  Lördagar, veckovistelse. Incheckningstid: 17:00 - 19:00, utcheckningstid: 10:00.

  FAKTA

  Pool Ja
  Husdjur tillåtet Ja
  Parkering Ja
  Diskmaskin Ja
  Kaffekokare Ja
  Brödrost Ja
  Heltäckningsmatta Ja
  Internet Ja
  Microvågsugn Ja
  TV Ja
  Kassafack Ja
  Land Frankrike
  Region Alperna
  Ort Vars
  Tema Pierre & Vacance vinter