Sök och boka resa

search
 1. - Små lägenheter, för upp till 4 pers. - I populära Västbyn. - Nära centrumområdet och Västbacken.
  Pool
  Ja
  Barnpool
  Ja
  Parkering
  Ja
  Kaffekokare
  Ja
  Microvågsugn
  Ja
  Ugn
  Ja
  TV
  Ja
  Bar
  Ja
  Så tycker våra kunder
  4,5

  Beskrivning av lägenhet: Idre Fjäll Type 5S i Idre Fjäll

  VINTER

  Idre Fjäll är det självklara valet för den aktiva familjen! Det är enkelt och bekvämt att vara skidåkare i Idre. Det finns alltid en lift eller pist inom räckhåll, för Fjälltåget tar dig runt hela området och är gratis. Fjälltåget går en rutt från Skicenter Väst via centrumtorget vidare ut i stugbyarna. Hoppa på och av när du vill och var du vill.

  Allt boende ligger inom gångavstånd till Idre Fjälls aktivitetsområde, centrum samt sporthall med bad (inomhuspool mot avgift). I centrumbyggnaden finns reception, restauranger, café, Ica-butik, Intersport och pizzeria. Tillgång till Internet finns i receptionen och sporthallen, mot avgift.

  Barnsäng och barnstol mot avgift (förbokas minst 3 dagar innan ankomst), hämtas och lämnas på centralförrådet. Begränsat antal.

  Slutstädning kan bokas i förväg, ring vår bokning så hjälper vi dig.

  SOMMAR

  Här umgås du med hela familjen och upplever en riktig fjällmiljö. Stugområdet har reception, mataffär, sportbutik, restauranger och ett konferenscenter. Det finns även en simhall, cykeluthyrning, bowling, ridning och minigolf på området.

  Du har nära 50 olika aktivitetsmöjligheter att välja bland och många av aktiviteterna är gratis! Äventyr som forsränning, mountainbike, höghöjdsbanor, paddla kanot, paintboll och skytte är en del av det som finns att göra. Fjällridning är mycket populärt och det finns ridäventyr för både stora och små. Varför inte sätta dig i kanoten och åka på bäversafari igenom den vackra naturen.

  Fiska, vandra, gå tipspromenad, upplev den äkta samekulturen eller grilla vid fäboden. Stig på fjälltåget och få en guidad tur på anläggningen och dess historia. Följ med på magisk tur genom den samiska kulturen. I Idre finns Sveriges sydligaste sameby och samer har funnits i trakten i tusentals år.

  En dag i veckan under vecka 26 - 38 kan du hänga med till Fjällvallens fäbod under fäboddagen. Du får se hur man bakar stomp och kärnar smör precis som förr i tiden. Försäljning av hantverk, kaffe, stomp, våfflor samt andra godsaker som dagens Fäbodspecial.

  Som boende på Idre Fjäll har du 20% rabatt på greenfee på Idrefjällens golfbana, biljetten köps i receptionen, tid bokas direkt med golfbanan.

  Så tycker våra kunder av lägenhet Idre Fjäll Type 5S

  Sängarna
  3,8
  Städning
  3,9
  Kök/pentry
  4,3
  Badrum
  4,3
  Pool
  4,0
  Personligt bemötande
  4,3
  Barnvänligt
  4,0

  Läge

  I Västbyn, 50-200 m till närmaste nedfart. 100-650 m till centrumområdet.

  Så här bor du

  Lägenheter belägna i parhus. Trådlöst internet mot avgift. Tv, ugn, mikro, kaffekokare, bad/dusch och wc.

  Byggnadens faciliteter

  Reception, inomhuspool, gym (mot avgift), jacuzzi (mot avgift), bar, underhållning, konferensrum, parkering.

  Tillval

  Barnsäng förbokas, SEK 190/vistelse. Barnstol SEK 190/vistelse.

  Annat

  Slutstädning utförs av gästen eller betalas SEK 590-990. Sänglinne och handdukar medtas eller hyrs, SEK 200/pers/set. 1 våning, ingen hiss.

  Frinätter

  Bo 7 dagar - betala för 5 i perioden 27/4-21/12 2019. 50% rabatt i perioden 31/3-7/4 2019.

  Ankomst

  Söndag och veckovistelse. Kortvistelser söndag-torsdag eller torsdag-söndag. Vecka 52,1 och 7-9 endast ankomst söndag veckovistelse. Valfri ankomst och min. 1natts vistelse i perioden 27/4-21/12 2019 Incheckningstid: 16:00 - 19:00, utcheckningstid: 10:00.

  Adress

  Gränjesvålen 790 91 IDRE GPS: N 61.888 E 12.832

  FAKTA

  Pool Ja
  Barnpool Ja
  Parkering Ja
  Kaffekokare Ja
  Microvågsugn Ja
  Ugn Ja
  TV Ja
  Bar Ja
  Gym Ja
  Jacuzzi Ja
  Konferensrum Ja
  Land Sverige
  Region Sommar - och skidsemester i fjällen
  Ort Idre Fjäll