Sök och boka resa

search
 1. Aktiv avkoppling Familjeklassiker Allergivänligt Fira tillsammans Plusrabatt
  - Välj hotellrum eller lägenhet - Bo direkt vid backen - Massor av aktiviteter och underhållning
  Pool
  Nej
  Barnpool
  Nej
  Parkering
  Ja
  Internet
  Ja
  Telefon
  Ja
  TV
  Ja
  Bar
  Ja
  Bastu
  Ja
  Så tycker våra kunder
  4,2

  Beskrivning av lägenhet: Sälens Högfjällshotell i Sälen - Lindvallen/Hundfjället/Högfjället/Tandådalen

  Hotellet ligger i direkt anslutning till skidbacken och Högfjällets/Lindvallens skidområde. Här finner du ett flertal olika restauranger, barer, butiker och skiduthyrning. Hotellet har en biograf för mysiga biokvällar och kan även erbjuda massage och SPA-behandlingar. Flera gånger i veckan är det underhållning på Högfjällshotellet och här är det fullt drag på afterskin i baren. Du väljer själv om du vill bo i lägenhet eller i hotellets rum. Lägenheterna ligger på gångavstånd från hotellet och skidbacken. Alla lägenheter är rökfria. Inkvartering i lägenhet på Storfjället, Högisbyn eller BRF Högfjället - meddelas vid ankomst. Lägenheterna ligger på bekvämt avstånd från liftarna och du tar på dig skidorna direkt utanför dörren. Du har tillgång till fritt trådlöst internet i lobbyn. Hotellrummen håller mycket hög standard och innehåller all bekvämlighet. För hotelletsgäster ingår även fri entre till relaxavdelningen med sauna och gym samt fritt wifi. Från hotellet utgår även aktiviteter såsom skotersafari och hundspann. Högfjällets skidområde är gemensamt med Lindvallens och erbjuder 56 nedfarter samt Nordens största barnområde. De båda skidområdena är sammanbundna med en transportlift. För de som önskar går även skid och badbussen till Lindvallen och tar dig dit på 10 minuter.

  Så tycker våra kunder av lägenhet Sälens Högfjällshotell

  Sängarna
  3,8
  Städning
  3,5
  Kök/pentry
  4,0
  Badrum
  3,9
  Personligt bemötande
  4,2
  Barnvänligt
  4,2

  Läge

  Ca 100-200 meter från liftarna och hotellanläggningen.

  Så här bor du

  Hotellrum eller rökfria lägenheter med 6 sovrum på Storfjället, Högfjället och Högisbyn. När du anländer får du veta vilken lägenhetsbyggnad som du kommer att bo i. Det finns ett förvaringsutrymme för skidor i varje lägenhet. Uppvärmning, tv, telefon, Internet, bad/dusch och wc.

  Byggnadens faciliteter

  Reception, restaurang, frukostrum, bastu (mot avgift), spa (mot avgift), bar, underhållning, konferensrum, Wi-Fi, parkering.

  Tillval

  Frukostbuffé mot tillägg.

  Annat

  Sänglinne och handdukar medtas eller hyrs, SEK 175/pers/set. 2-3 våningar, hiss.

  Ankomst

  3 nätter tor-sön i perioderna 10/1-13/1, 14/2-24/2 och 11/4-14/4 2019. 4 nätter sön-tor i perioderna 6/1-10/2, 20/1-21/2, 3/3-18/4 2019. 7 nätter sön-sön i perioderna 6/1-13/1, 10/2-24/2 och 7/4-14/4 2019. Incheckningstid: 15:00, utcheckningstid: 11:00.

  FAKTA

  Pool Nej
  Barnpool Nej
  Parkering Ja
  Internet Ja
  Telefon Ja
  TV Ja
  Bar Ja
  Bastu Ja
  Spa Ja
  Konferensrum Ja
  Land Sverige
  Region Sommar - och skidsemester i fjällen
  Ort Sälen - Lindvallen/Hundfjället/Högfjället/Tandådalen
  Tema Superdeal
  Tema Aktiv avkoppling
  Tema Familjeklassiker
  Tema Allergivänligt
  Tema Fira tillsammans
  Tema Plusrabatt