Våra resmål » Frankrike » Disneyland® Paris » Övriga hotell
Övriga hotell

Övriga hotell i Frankrike

Hotell, lägenheter och radhus

Sök och boka resa

search

Övriga hotell i Frankrike

Gemensamt för hotellen som presenteras här är att de alla ligger på behändigt avstånd från nöjesparkerna vid Disneyland® Paris. Du tar dig till nöjesparkerna på 5-10 minuter med pendeltåg eller buss.

Boka till inträdesbiljetter!

I samband med din bokning av boende kan du enkelt boka inträdesbiljetter till Disneyland® Paris, vi erbjuder 1-5 dagars inträde. På så vis slipper du köa vid parkerna för att köpa biljetter, utan går direkt in och börjar ditt magiska besök!

Magny le Hongre

Detta är i själva verket Disneylands grannkommun. Här finns flera stora hotell, men också välmående, moderna bostadsområden. Servicen i området ökar för varje år och det finns både små butiker och några restauranger. Till nöjesparkerna är det tre kilometer.

Val d´Europe

Val d´Europe är en helt nyskapad bostadsort belägen bara två kilometer från nöjesparkerna. Du promenerar till parkerna på 20-25 minuter eller åker pendeltåg i fem minuter. I Val d´Europe finns ett stort köpcenter, en outlet-by och ett par hotell.

Bussy St Georges

Två pendeltågstationer från Disneyland® Paris ligger den moderna orten Bussy St Georges. Bussy byggdes upp för ca 15 år sedan och präglas av lugna villaområden och lägre hyreshus. Här finns den nödvändigaste servicen såsom restauranger, apotek och mindre matbutiker.