map

Bo på Disneyland


Dröm ljuva drömmar i hjärtat av sagornas värld.

 

Gå till sängs i en sagovärld på ett av sju Disney® Hotels, där drömmar blir till verklighet i hjärtat av Disneyland® Resort Paris.
Här finns den sagolika prakten i ett viktorianskt palats. New Yorks gyllene period på 1920- och 30-talen. Eller vad sägs om den stora vildmarken i Amerikas nordvästra hörn? Eller New Englands vackra kust? Här finns bytesjägarnas land och de outforskade skogarna. Till och med guldöknen i Santa Fe!
Så kom och bli vår gäst på Disney® Hotels. Där ljuva drömmar lever... lyckliga i alla sina dagar!

Sex sagolika temahotell

Gemensamt för hotellen är att de ligger på bekvämt gångavstånd från nöjesparkerna. Skulle du inte vilja promenera finns gratis buss som kör mellan hotellen och parkerna flera gånger i timmen. Det är extra bekvämt att bo här eftersom du alltid snabbt kan gå mellan parkerna och hotellet - för att ta en vilopaus eller ett dopp o hotellpoolen som även är öppen på kvällen. Eller varför inte passa på att handla ett godedjur eller fina Disneykläder i någon av de trevliga butikerna. Alla hotell har familjerum för upp till fyra personer. I våra hotellpaket ingår obegränsat inträde till båda nöjesparkerna under hela vistelsen. Och vem vet, kanske någon av dina Disneyfigurer dyker upp på hotellet.

Disney Davy Crocket Ranch®

Detta är ett vildmarkshotell där du bor i bekväma bungalows nära naturen. Här finns en stor inomhuspool med vattenfall, rutschbanor och barnpool. Dessutom massor av andra aktiviteter för hela familjen. Ranchen ligger ca 15 km från nöjesparkerna och är det perfekta alternativet för dig som semestrar med bil. Givetvis har du gratis parkering vid nöjesparkerna när du ska besöka dem.

Utflykt till Paris

Disneyland® Paris ligger i Marne-la-Vallée, bara 32 km öster om Paris.
Det är enkelt att ta sig till centrum av Paris med pendeltåget "RER". Tågstationen ligger alldeles intill de båda nöjesparkerna. Direkttåg till centrum tar ca 30-40 minuter.

Barn under 7 år gratis


Gratis barn får vara max 6 år fyllda under hela vistelsen. Alla gratis barn måste vara beredda att visa upp godkänd idhandling (pass) på begäran i hotellets reception.
Erbjudandet gäller på hotellpaket som inkluderar boende och obegränsat inträde till parkerna.

UserHost Address: 213.66.202.160 - DS : 'PD00AXAPTA01\PD00AXAPTA01' - WS : 'SRV00WEB04VM' AppVersion : 2.0.8.9 - Build Version : 1.0.0.0