DisneyPark

Disneyland® Park - Dröm dig bort med öppna ögon

Map Disneyland Park
Klicka för större karta

I ett förtrollat kungarike inte så långt borta - någonstans mellan dina önskningar och uppfyllda drömmar - lever Disneys klassiska hjältar och hjältinnor i berättelserna som aldrig tar slut. Välkommen till sagornas värld i Disneyland® Park.

Historien börjar med en vandring tillbaks till det tidiga 1900-talet på Main Street, U.S.A. Här får du uppleva charmen i småstädernas Amerika som det var på den gamla goda tiden.

 

Frontierland

I Frontierland får du sadla hästarna för något verkligt roligt, för här är det Vilda Västern! Yee Ha!

Adventureland

Håll i kompassen och hissa seglen för en resa till Adventureland - fullt med svärdfäktande dueller och mystiska äventyr, från djupaste Afrika till Indiens otämjda djungel.

Fantasyland

Är du beredd att uppleva de eviga sagorna? Damma av dina vingar och ta en flygtur i Fantasyland. Landet där din fantasi blir verklighet. Där Disneys prinsar och prinsessor lever på riktigt.

Discoveryland

Vänd blad och res tillbaks till det förgångna för att uppleva fantastiska framtidsäventyr i Discoveryland. Jorden - månen, tur och retur. 3-2-1-Take off! Uppdraget slutfört!

Lyckliga slut är bara början i Disneyland® Park. Där förtrollningen aldrig släpper...

UserHost Address: 213.66.202.160 - DS : 'PD00AXAPTA01\PD00AXAPTA01' - WS : 'SRV00WEB04VM' AppVersion : 2.0.8.9 - Build Version : 1.0.0.0