ICA-KORT ERBJUDANDE

LEGOLAND® Danmark - Upp till 4.000 kr rabatt!

Med ICA-kort får du just nu rabatt på båtresa och boende samt entré till LEGOLAND® med över 50 spännande och roliga attraktioner. Bo bekvämt på Scandic i en stad nära LEGOLAND® eller i ett hus i semesterbyn Lalandia® i Billund. Du får upp till 40% rabatt på båtresa inkl. bil + boende + 2-dagars entré till LEGOLAND®

Bo 3 nätter och betala bara för 2 på Lalandia och få ytterligare 20% rabatt.

Bo på Scandic och få ytterligare 15% rabatt.

Välj vilken resväg du vill ha och hur många nätter du vill bo i boxarna nedanför.

Erbjudandet gäller t o m 28/10 2018. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. Begränsat antal platser. Priserna kan ändras pga valutaförändringar.

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.