Sembos flygkampanjer
Billiga flyg & hotell

Billiga flygbiljetter

Varje vecka tar Sembo, tillsammans med sina samarbetspartners, fram flygkampanjer med billiga flyg och hotell till världens mest spännande platser. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få senaste kampanjer och erbjudanden.
Läs mer och anmäl dig...

Hitta dina billiga flyg här!

Varje vecka har Sembo flygkampanjer med billiga flygbiljetter och prisvärda hotell till mängder av platser runt om i världen. Just nu har vi billiga flyg till Rom, Paris, London, Nice, Istanbul, Dubai, Bangkok, Peking, Shanghai, New York, Miami, Los Angeles och många fler!

Anmäl dig nedan för nyhetsbrev så att du får de senaste erbjudandena och de bästa priserna, direkt till din inkorg!

 

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.