Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Forsea färjor

Färjor Helsingborg-Helsingör
Scandlines färjor till Tyskland
Scandlines färjor till Tyskland

Forsea Helsingborg-Helsingör är en väg till Danmark och Tyskland

Helsingborg-Helsingör trafikeras av Forsea färjor. Färjorna är idag eldrivna för att spara miljön. Helsingborg-Helsingör är en bra väg till Danmark och Själland. Överfarten tar 20 minuter och Forsea kör med 4 färjor på linjen och har avgår ungefär var 20 minut mellan 06.00 – 22.00 under resten av dygnet har 1 eller 2 avgångar per timme.
Forsea biljetter kan du boka här på Sembo i kombination med hotell eller annat boende.
Forsea Helsingborg-Helsingör kan kombineras med Scandlines färjor på Rödby-Puttgarden eller Gedser-Rostock. Kombibiljetten blir billigare än att köpa två separata biljetter.

Pris Forsea bilbiljetter

Pris Forsea Helsingborg-Helsingör för personbil under 6 m med 5 passagerare: 875 kr

Pris Forsea kombibiljett Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden för personbil under 6 m med 5 passagerare: Högsäsong 2790 kr, Lågsäsong 2390 kr

Pris Forsea kombibiljett Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock för personbil under 6 m med 5 passagerare: Högsäsong 3390 kr, Lågsäsong 2990 kr

* Reservation för prisändringar.

Hotell i Tyskland

Hotell i Tyskland hittar du såklart här på Sembo. Vi har ett stort utbud av hotell runt Sassnitz, i Berlin, på Rügen och längs vägarna söderut i Europa.

Hotell Tyskland    Hotell Rostock    Hotell Hamburg    Hotell Berlin

Bilsemester och hyra hus i Tyskland

Ska du bila i Tyskland så finns massor med tips här på Sembo. Det är också mysigt att hyra ett ett hus i Tyskland för skön semestervecka. Det finns allt från enkla stugor till lyxiga villor med egen pool att hyra.

Bilsemester i Tyskland    Hyra hus i Tyskland

Foto: Scandlines/Jukka Huotari

Scandlines färjor Danmark till Tyskland.

Rödby-Puttgarden    Gedser-Rostock