Solsäkra sommaren i Grekland

Vi ger dig det bästa av Greklands underbara övärld samt storstaden Aten! Vare sig du väljer en soldränkt strand på en härlig ö, storstadssemester i Aten eller Thessaloniki har vi boende för dig. Från Aten tar du dig lätt vidare till någon av de grekiska öarna eller varför inte stanna på fastlandet. 35 minuter från Atens city börjar Atensriviera och bara en kort båtresa bort finns härliga ön Egina.

Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

TESTSIDA

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.