Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Hållbara resor

LÄS MER

Hållbara resor

 

Hållbara städer i Europa

 

Res klimatklokt med SemboHållbarhet och miljö är viktigt för oss. Därför arbetar vi med hållbarhetsfrågor i flera hotellsamarbeten för att du som kund ska känna dig trygg och lättare kunna välja att resa klimatklokt med oss. De hotell som erhållit märkningen Green hotels arbetar enligt en standard erkänd av Global Sustainable Tourism Council (GSTC) som till exempel Travelife och EarthCheck. 
När du gör din sökning på sembo.se med Green hotels som val hittar du de hotell i vårt utbud som är certifierade av Travelife och EarthCheck. Det betyder att hotellen i extern revision visat bland annat att de mäter och minskar avfall, energi- och vattenförbrukning och att de tar ansvar för sin personal, skydd av barn och engagerar sig i lokalsamhället.De kompenserar utsläpp av växthusgaser (CO2) från hotellens elanvändning, uppvärmning och från bränsleförbrukningen från hotellens fordon. 

Res klimatklokt med Sembo

Hållbarhet och miljö är viktigt för oss. Därför arbetar vi med hållbarhetsfrågor i flera hotellsamarbeten för att du som kund ska känna dig trygg och lättare kunna välja att resa klimatklokt med oss. De hotell som erhållit märkningen Green hotels arbetar enligt en standard erkänd av Global Sustainable Tourism Council (GSTC) som till exempel Travelife och EarthCheck. 

När du gör din sökning på sembo.se med Green hotels som val hittar du de hotell i vårt utbud som är certifierade av Travelife och EarthCheck. Det betyder att hotellen i extern revision visat bland annat att de mäter och minskar avfall, energi- och vattenförbrukning och att de tar ansvar för sin personal, skydd av barn och engagerar sig i lokalsamhället.
De kompenserar utsläpp av växthusgaser (CO2) från hotellens elanvändning, uppvärmning och från bränsleförbrukningen från hotellens fordon.