KANARIEÖARNA

Det passar perfekt att resa till de kanariska öarna året om
Att resa med Sembo till Kanarieöarna på sol- och badsemester innebär en bra semester. Här hittar du ett stort utbud av speciellt utvalda semesterlägenheter och hotell på Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura och Lanzarote med bra läge till låga priser.
Läs mer...

Kanarieöarna har allt som behövs för en lyckad semester! Här är utbudet av stränder, shopping, trevliga restauranger, hett nöjesliv, golfbanor, muséer, vandringsleder och vänliga människor i stort sett oändligt, oberoende av vilken ö du än väljer. Här kan du sola och bada året runt i ett närmast perfekt klimat. Välj att bo på hotell eller i lägenhet! Du kan även smidigt boka transfer från/till flygplatsen, så är det färdigt!

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.