Arbeta hos Sembo

Huvudkontoret för Sembo och Stena Line Travel Group ligger i Helsingborg. Här producerar vi resor, arbetar med marknadsföring, IT och försäljning.
Våra kunder finns främst Skandinavien men Sembo växer även starkt i nya marknader. 

Är du en positiv, nyfiken och resglad person? En som trivs att arbeta i ett tillväxtföretag, van att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter och kan se det kommelrsiella i affären oavsett vad du jobbar med? Du som vi tycker också det är viktigt att man har kul på jobbet och att alla är med och bidrar. Då söker vi dig!

Passar någon av nedanstående tjänster in på dig tveka inte med att skicka en ansökan till oss! 

 

Lediga tjänster hos Stena Line Travel Group:

Foto på Patrik

Patrik - chef på IT-avdelningen

Jag har jobbat på Sembo sedan 2006. Jag började som programmerare och har sedan dess utvecklat min roll. Jag är IT-chef sedan våren 2014. Det är väldigt spännande att arbeta med IT på Sembo, och till skillnad mot renodlade IT-företag är vi hela tiden nära både kunderna och produkterna. Mitt favoritresmål är Berlin. Här finns att från kultur och historia till uteliv och upplevelser. Det är dessutom en kort resa från Helsingborg!

Foto på Pia

Pia - inköpare av Danmark

Jag har arbetat på Sembo sedan 2008 och det var en dröm som gick i uppfyllelse när jag blev anställd. På Sembo får jag använda mig av mitt modersmål danska i kombination med min långa erfarenhet från resebranschen. Som inköpare gör jag avtal med hotell i Danmark som vi säljer på alla våra marknader. Jag har rest mycket genom åren. Allt från partystäder till badland med barnen då de var små. Nu reser jag gärna på golfsemester. Italien är landet jag gärna återvänder till, mycket på grund av den goda maten.