Kvalitetsarbete 950X350 Top SE

Kvalitetsarbete

Noga utvalt - Sembo står för kvalitet

På Sembo har vi våra egna semestertestare som reser runt i världen och letar upp de bästa semesterboendena för alla plånböcker. De sover i sängarna, de äter frukostarna, de provar poolerna och testar hur lyhörda rummen är. De rekommenderar bara hotell, lägenheter och hus som de verkligen gillar.

Boenden märkta med symbolen Noga utvalt har våra semestertestare besökt och utifrån service, standard, faciliteter och omgivningar klassificerat dem. För att säkerställa att du får bästa tänkbara kvalitén på ditt boende genomför vi även löpande kundundersökningar - allt för att du ska känna dig trygg.

Övriga boenden i vårt utbud är utvalda av externa partners.

 

I tillägg til Noga utvalt har vi också klassificering i form av små sembo-hus/solar. Klassificeringen är gjord i förhållande till landets standard och standarden varierar från land till land. Vår klassificering bestäms utifrån en helhetsutvärdering av både boendet, omgivningen och servicen på stället.

 

Fem solar: Mycket hög klass.

Fyra solar: Hög klass.

Tre solar:  Mellanklass.

Två solar: Enklare mellanklass. Standard något under genomsnittet på resmålet.

 

Vad tycker kunderna om Sembo?

Det är alltid bra att veta hur andra kunder uppfattar både ett företag och företagets produkter. Efter avslutad resa utvärderar våra kunder både resmålet, boendet och servicen hos oss. Resultatet av dessa utvärderingar hittar du under varje enskilt semesterboende.

 

Vi genomför också årliga kundundersökningar för att höra hur vi kan kan leverera ännu bättre produkter till dig som kund.