Välkommen till Sembo!

I över 30 år har vi på Sembo jobbat hårt för att uppfylla miljoner resenärers drömmar. Kunder väljer oss eftersom vi erbjuder säkra bokningar till garanterat lägsta pris. När du reser med Sembo kan du välja bland över 300,000 boenden inklusive våra egna ‘Noga Utvalda’ hotell, hus och lägenheter. Utöver detta erbjuder Sembo även möjligheten att boka flygbiljetter, färja, hyrbil och transfer- vi uppfyller alla dina resebehov helt enkelt.

 

Detta är Sembo

Sembo är en del av Stena Line Travel Group AB, en av Sveriges största resekoncerner inom det snabbt växande området för fritidsresande. Vårt huvudkontor ligger i Helsingborg med över 100 anställda i Sverige, Danmark, Tyskland och Mallorca. Produkterna säljs genom våra egna hemsidor i 16 länder med över 500,000 kunder per år och en omsättning på ca en miljard SEK.

En del av Stena

Sedan 1939 har Stena Sfären utvecklats till en internationell koncern med närvaro över hela världen. Verksamheten är fördelad på flera områden: färjelinjer, transport och logistik, borrning, fastigheter, finans, återvinning, miljötjänster och handel. Med förvärvet av Sembo 2007 ingår nu även resor som en del av kärnverksamheten.