Sök och boka resa

search
Saas-Fee
» Våra resmål » Schweiz » Alperna » Saas-Fee

Saas-Fee i Schweiz

Snösäkert ovanför trädgränsen.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Saas-Fee i Schweiz

Låt oss presentera en fantastiskt mysig ort i Schweiz, Saas-Fee. Denna, Alpernas pärla, ligger omgiven av glaciärer och inbäddad bland ett dussintal 4 000 m toppar – garanterat snösäkert.

I Saas-Fee åker man skidor året om. Den högsta liften tar dig ända upp till 3 600 m ö h. Härifrån kan du njuta av välpreparerade pister ända ner till dalen. I Saas-Fee trivs hela familjen, breda pister för carvingentusiaster, puckelpister för utmanare och flacka sköna backar för nybörjare!

Förutom den fantastiska skidåkningen erbjuder Saas-Fee ett brett utbud av aktiviteter som passar alla. Byn är mysig att ta promenader i och affärerna många. När du avslutat din after ski kan det kanske passa att ta sig hem med häst och släde, byn är nämligen bilfri.

Resan dit.

Att ta sig till Saas fee är enkelt med både bil och flyg. Det finns anslutningar från både Genève, Zürich och Sions flygplatser. Önskar ni hyrbil från flygplatsen så kontakta oss så hjälper vi till med det. Byn är bilfri och bilen parkeras vid infarten till byn. Härifrån får du hjälp med ditt bagage till hotellet.

Interaktiv pistkarta

http://ski.intermaps.ch/saastal/saas-fee/