Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

London hotell och tips inför din resa

London hotell och resor

London hotell, lägenheter och flyg.
Tips på vad du ska göra i London
London hotell och tips
London hotell och tips
London hotell, lägenheter och tips. Allt för din resa till London.London är ett perfekt resmål för en förlängd weekend, en metropol med det stora utbudet för alla smaker och plånböcker. Välj ett av alla flyg som går till London och du är där på ett par timmar och kan ta del av Londons historia, konst, musik och teater. Hos Sembo kan du välja mellan vårt stora utbud bland centralt belägna hotell, lägenhetshotell och vi kan även erbjuda boende i semesterlägenhet. Du kan också boka flyg och hotell paket till London och Storbritannien.
London boende hotell, lägenheter och boendetips
När du reser till London så rekommenderar vi att du väljer ett centralt hotell eller bokar en lägenhet i centrum när alla sevärdheter. I London blir det att man går runt mycket mellan mysiga torg och alla sevärdheterna. Det är därför skönt med att ha hotell som ligger centralt.. Vi tycker att kvarteren runt  mysiga området Kensington eller som ligger bra till för alla sevärdheter. 
Allt om hotell i London Karta över London med alla hotell
 
Hotell tips i LondonMysigt hotell i LondonRadisson Blu Es Hotel är mysigt hotell i Rom. Hotellet ligger centralt i det trevliga kvarter...Hotell Blue Es hotell i Rom
Hotell med pool i LondonRadisson Blu Es Hotel är trevligt hotell med pool i Rom. Hotell ligger nära sevärdheter.Hotell Blue Es hotell i Rom
Hotell i Kensington Radisson Blu Es Hotel mitt i Kensington i London. Här har du nära till …………...Hotell Blue Es hotell i Rom
Hotell vid Spanska TrappanRadisson Blu Es Hotel Spanska Trappanl i Rom. Hotell ligger perfekt för en weekendresa till Rom.Hotell Blue Es hotell i Rom
Billigt och bra hotell i RomRadisson Blu Es Hotel är billigt och bra hotell i Rom. Hotellet är lite enklare boende men rent välskött och ligger centralt i RomHotell Blue Es hotell i Rom
Hotell i Termi RomRadisson Blu Es Hotel är trevligt hotell i Stadsdelen Termi Rom. Här bor du nära alla sevärdheterHotell Blue Es hotell i Rom
Lägenheter i RomLägenheter Borgo Pio 2000. Här finns fina lägenheter att hyra i Rom. Det är bekvämt och trevligt att hyra lägenhet i Rom. Här bor du mysigt med ett centralt läge nära sevärdheter
I London trängs sevärdheterna med varandra
Det finns för mycket att se! Drottningens hem, Buckingham Palace där kungafamiljen än idag tar emot sina gäster. Vaktombyte 11.30. Sagoslottet inklusive kronjuvelerna samt niohundra år av brittisk historia kan beskådas på Tower of London. St Pauls Cathedral, 530 trappsteg till tjusig utsikt över stan och platsen där Diana och Charles suckade sina ja. Var försiktig med att viska hemligheter i Wispering Gallery – allt hörs i andra ändan av galleriet. Världens största samling av antikviteter hittar du på Brittish Museum i London. Förnämliga samlingar från Egypten och antikens Grekland och Rom. Samt förstås Storbritanniens historia i ett nötskal.
Allt om Londons sevärdheter
London med flyg
Med flyg: Från Heathrow tar man Heathrow Express till Paddington Station. Resan tar 15-20 minuter. Gatwick Express går mellan Gatwick flygplats och Victoria Station.och tar 30 min. Från Stansted går Stansted Express till Liverpool Street Station. Resan tar ungefär en timme. Returbiljetter är rabatterade. Från City Airport tar du taxi. Väl framme vid någon av tågstationerna i staden tar man sig snabbt och lätt vidare med tunnelbanan.
London flyg och hotell paket  London, flygplatser och flygbolag
Ta det lugnt – du hinner inte med allt
Victoria & Albert Museum – smyckesamling i absolut världsklass samt en välsorterad presentaffär. På London Dungeon får du garanterat kalla kårar i världens första medeltida skräckmuseum. Titta in på berömda Tate Gallery med modern konst. Förundras på Design Museum med glimtar av framtida design. Och så förstås Big Ben, Trafalgar Square och annat i en ”never ending” ström. Välj ut några godbitar – du hinner inte med allt.
Shoppa loss ordentligt
Vill du börja eller sluta på Oxford Street? Det är bara en tidsfråga innan du hamnar på den långa och populära shoppinggatan med klädkedjor, skoaffärer och skivbutiker. På Old Bond Street hittar du de dyrare märkesbutikerna. Lyxiga och enorma varuhusen Harrod´s och Selfridge´s tar en halv dag och ett antal shoppingpåsar innan du är klar. Utbudet är enormt. Vill du handla engelskt? Klassiska herrskor är helbra men dyra. Burberry´s för damer och herrar kan du få till bra priser på deras outlet på Chatham Place. Bokfantaser bör gosa sig igenom utbudet på Charing Cross Road och på Waterstone´s jätteaffär på Picadilly. Marknader hittar du bl a på Portobello Road, Camden Market och för matälskare finns Borough Market.
Allt om London shopping
I London hittar du all världens mat
Nöjer du dig med en snabb publunch över dagen och vill satsa lite mera tid på middagen? Var du än bor i London finns många restauranger i området. Bra många väljer att kvällstid ta sig till Soho där utbudet är både koncentrerat och välsorterat. Låt gommen resa bland asiatiskt, italienskt, franskt eller indiskt. Tycker du om indiskt – testa krogarna på Brick Lane eller Westbourne Grove i Bayswater, där de är många, goda och prisvänliga. I Chinatown hittar du billiga kinarestauranger som på ett pärlband. Också prisvärt. Bra asiatisk mat äter du med fördel på någon av Wagamamas restauranger. Fräscht och stora portioner men enklare inredning.
För afternoon tea – njut på legendariska The Ritz. Fem sittningar, glöm inte boka bord. Dyrt, elegant och helengelskt.
London med barn
På London Zoo (T-bana Camden Town) kan du beskåda över 8000 djur. Grönt, fridfullt och avslappande. Världens högsta observationsljul, London Eye, erbjuder en strålande utsikt över stan. Tar ca 30 min. Strax intill ligger London Aquarium med all världens fiskar (visst, även hajar...).
Lite längre ner utmed The Thames, intill Tower Bridge (och nära London Dungeon) hittar man HMS Belfast, krigsfartyg från 2:a världskriget, numera flytande museum –intressant även för ”stora” barn.
Hamley´s världsberömda leksaksvarhus på Regent Street är ett måste, dock kanske idé att lämna plånboken hemma....
Harry Potter fansen kan besöka miljöerna ur Harry Potter-filmerna. Warner Brothers filmstudio i Leavesden utanför London har öppnats för allmänheten.
Allt om London med barn
SEMBO GILLAR
Rules Restaurang i Covent Garden - Londons äldsta, etablerad 1798, med allt från puddingar till vilt i äkta gammal engelsk miljö.
35 Maiden Street
Ye olde Chesire Cheese Njut av en öl på dr. Samuel Johnson´s och Charles Dicken´s gamla stammis. Anor från 1528, moderniserad 1667....
145 Fleet Street
Angel, Islington
Charmigt område strax norr om Kings Cross, med Camden Passage´s antikbutiker & hallar, pittoreska kvarter med kanaler och vackra hus, gatumarknad, modern shopping och mängder av läckra restauranger och pubar.
After dark i London
Mellan Picadilly Circus och Covent Garden hittar du många av Londons mer än 100 teatrar.
I London kan du välja och vraka bland musikaler, konserter, teater, jazzklubbar och nattklubbar. Veckoutgåvan av Time Out ger dig en utmärkt översikt vad som händer under just din vistelse. Besök och begrunda tusentals pubar av all typer! Gamla, moderna, historiska, ombyggda banker, källarvalv och en med häng-galje utanför...
James Smith & Sons
Unik paraplyaffär och tillverkare sedan 1830! Var bättre att inhandla din "brolly" än i London!?
53 New Oxford Street
Passa på att
Vill du lära dig stan – ta bussen. The Big Bus Company gör stadsrundturer med närmare 50 hållplatser – du hoppar på och av när du själv tycker att det räcker. Biljetten gäller i 24 timmar.
Varför inte ta en båttur på Thamsen till Greenwich och besök Observatoriet och ”noll-meridianen” samt kanske välkända clippern Cutty Sark strax intill. .
Ta en tur med DLR, Docklands Light Railway, monorail (från Tower Hill) ut i Docklands och se ett av världens största byggområden som utvecklats enormt de senaste åren och där stora delar av Olympiska Spelen 2012 skall hållas.

London hotell, lägenheter och tips. Allt för din resa till London.

London är ett perfekt resmål för en förlängd weekend, en metropol med det stora utbudet för alla smaker och plånböcker. Välj ett av alla flyg som går till London och du är där på ett par timmar och kan ta del av Londons historia, konst, musik och teater. Hos Sembo kan du välja mellan vårt stora utbud bland centralt belägna hotell, lägenhetshotell och vi kan även erbjuda boende i semesterlägenhet. Du kan också boka flyg och hotell paket till London och Storbritannien.

London boende hotell, lägenheter och boendetips

När du reser till London så rekommenderar vi att du väljer ett centralt hotell eller bokar en lägenhet i centrum när alla sevärdheter. I London blir det att man går runt mycket mellan mysiga torg och alla sevärdheterna. Det är därför skönt med att ha hotell som ligger centralt.. Vi tycker att kvarteren runt  mysiga området Kensington eller som ligger bra till för alla sevärdheter. 

Allt om hotell i London Karta över London med alla hotell

 

Hotell tips i London
Mysigt hotell i London
Radisson Blu Es Hotel är mysigt hotell i Rom. Hotellet ligger centralt i det trevliga kvarter...
Hotell Blue Es hotell i Rom

Hotell med pool i London
Radisson Blu Es Hotel är trevligt hotell med pool i Rom. Hotell ligger nära sevärdheter.
Hotell Blue Es hotell i Rom

Hotell i Kensington 
Radisson Blu Es Hotel mitt i Kensington i London. Här har du nära till …………...
Hotell Blue Es hotell i Rom

Hotell vid Spanska Trappan
Radisson Blu Es Hotel Spanska Trappanl i Rom. Hotell ligger perfekt för en weekendresa till Rom.
Hotell Blue Es hotell i Rom

Billigt och bra hotell i Rom
Radisson Blu Es Hotel är billigt och bra hotell i Rom. Hotellet är lite enklare boende men rent välskött och ligger centralt i Rom
Hotell Blue Es hotell i Rom

Hotell i Termi Rom
Radisson Blu Es Hotel är trevligt hotell i Stadsdelen Termi Rom. Här bor du nära alla sevärdheter
Hotell Blue Es hotell i Rom

Lägenheter i Rom
Lägenheter Borgo Pio 2000. Här finns fina lägenheter att hyra i Rom. Det är bekvämt och trevligt att hyra lägenhet i Rom. Här bor du mysigt med ett centralt läge nära sevärdheter

I London trängs sevärdheterna med varandra

Det finns för mycket att se! Drottningens hem, Buckingham Palace där kungafamiljen än idag tar emot sina gäster. Vaktombyte 11.30. Sagoslottet inklusive kronjuvelerna samt niohundra år av brittisk historia kan beskådas på Tower of London. St Pauls Cathedral, 530 trappsteg till tjusig utsikt över stan och platsen där Diana och Charles suckade sina ja. Var försiktig med att viska hemligheter i Wispering Gallery – allt hörs i andra ändan av galleriet. Världens största samling av antikviteter hittar du på Brittish Museum i London. Förnämliga samlingar från Egypten och antikens Grekland och Rom. Samt förstås Storbritanniens historia i ett nötskal.

Allt om Londons sevärdheter

London med flyg

Med flyg: Från Heathrow tar man Heathrow Express till Paddington Station. Resan tar 15-20 minuter. Gatwick Express går mellan Gatwick flygplats och Victoria Station.och tar 30 min. Från Stansted går Stansted Express till Liverpool Street Station. Resan tar ungefär en timme. Returbiljetter är rabatterade. Från City Airport tar du taxi. Väl framme vid någon av tågstationerna i staden tar man sig snabbt och lätt vidare med tunnelbanan.

London flyg och hotell paket  London, flygplatser och flygbolag

Ta det lugnt – du hinner inte med allt

Victoria & Albert Museum – smyckesamling i absolut världsklass samt en välsorterad presentaffär. På London Dungeon får du garanterat kalla kårar i världens första medeltida skräckmuseum. Titta in på berömda Tate Gallery med modern konst. Förundras på Design Museum med glimtar av framtida design. Och så förstås Big Ben, Trafalgar Square och annat i en ”never ending” ström. Välj ut några godbitar – du hinner inte med allt.

Shoppa loss ordentligt

Vill du börja eller sluta på Oxford Street? Det är bara en tidsfråga innan du hamnar på den långa och populära shoppinggatan med klädkedjor, skoaffärer och skivbutiker. På Old Bond Street hittar du de dyrare märkesbutikerna. Lyxiga och enorma varuhusen Harrod´s och Selfridge´s tar en halv dag och ett antal shoppingpåsar innan du är klar. Utbudet är enormt. Vill du handla engelskt? Klassiska herrskor är helbra men dyra. Burberry´s för damer och herrar kan du få till bra priser på deras outlet på Chatham Place. Bokfantaser bör gosa sig igenom utbudet på Charing Cross Road och på Waterstone´s jätteaffär på Picadilly. Marknader hittar du bl a på Portobello Road, Camden Market och för matälskare finns Borough Market.

Allt om London shopping

I London hittar du all världens mat

Nöjer du dig med en snabb publunch över dagen och vill satsa lite mera tid på middagen? Var du än bor i London finns många restauranger i området. Bra många väljer att kvällstid ta sig till Soho där utbudet är både koncentrerat och välsorterat. Låt gommen resa bland asiatiskt, italienskt, franskt eller indiskt. Tycker du om indiskt – testa krogarna på Brick Lane eller Westbourne Grove i Bayswater, där de är många, goda och prisvänliga. I Chinatown hittar du billiga kinarestauranger som på ett pärlband. Också prisvärt. Bra asiatisk mat äter du med fördel på någon av Wagamamas restauranger. Fräscht och stora portioner men enklare inredning.

För afternoon tea – njut på legendariska The Ritz. Fem sittningar, glöm inte boka bord. Dyrt, elegant och helengelskt.

London med barn

På London Zoo (T-bana Camden Town) kan du beskåda över 8000 djur. Grönt, fridfullt och avslappande. Världens högsta observationsljul, London Eye, erbjuder en strålande utsikt över stan. Tar ca 30 min. Strax intill ligger London Aquarium med all världens fiskar (visst, även hajar...).

Lite längre ner utmed The Thames, intill Tower Bridge (och nära London Dungeon) hittar man HMS Belfast, krigsfartyg från 2:a världskriget, numera flytande museum –intressant även för ”stora” barn.

Hamley´s världsberömda leksaksvarhus på Regent Street är ett måste, dock kanske idé att lämna plånboken hemma....

Harry Potter fansen kan besöka miljöerna ur Harry Potter-filmerna. Warner Brothers filmstudio i Leavesden utanför London har öppnats för allmänheten.

Allt om London med barn

SEMBO GILLAR

Rules Restaurang i Covent Garden - Londons äldsta, etablerad 1798, med allt från puddingar till vilt i äkta gammal engelsk miljö.

35 Maiden Street

Ye olde Chesire Cheese Njut av en öl på dr. Samuel Johnson´s och Charles Dicken´s gamla stammis. Anor från 1528, moderniserad 1667....

145 Fleet Street

Angel, Islington

Charmigt område strax norr om Kings Cross, med Camden Passage´s antikbutiker & hallar, pittoreska kvarter med kanaler och vackra hus, gatumarknad, modern shopping och mängder av läckra restauranger och pubar.

After dark i London

Mellan Picadilly Circus och Covent Garden hittar du många av Londons mer än 100 teatrar.

I London kan du välja och vraka bland musikaler, konserter, teater, jazzklubbar och nattklubbar. Veckoutgåvan av Time Out ger dig en utmärkt översikt vad som händer under just din vistelse. Besök och begrunda tusentals pubar av all typer! Gamla, moderna, historiska, ombyggda banker, källarvalv och en med häng-galje utanför...

James Smith & Sons

Unik paraplyaffär och tillverkare sedan 1830! Var bättre att inhandla din "brolly" än i London!?

53 New Oxford Street

Passa på att

Vill du lära dig stan – ta bussen. The Big Bus Company gör stadsrundturer med närmare 50 hållplatser – du hoppar på och av när du själv tycker att det räcker. Biljetten gäller i 24 timmar.

Varför inte ta en båttur på Thamsen till Greenwich och besök Observatoriet och ”noll-meridianen” samt kanske välkända clippern Cutty Sark strax intill. .

Ta en tur med DLR, Docklands Light Railway, monorail (från Tower Hill) ut i Docklands och se ett av världens största byggområden som utvecklats enormt de senaste åren och där stora delar av Olympiska Spelen 2012 skall hållas.


Knapp