1 / 6

Hotel Skyland

Ahmedabad, Indien

Om Ahmedabad

I Ahmedabad hittar du Hotel Skyland en tio minuters bilfärd från ISCON Mall och Gulmohar Park Mall. Detta hotell ligger 18,7 km från Narendra Modi Stadium och 5,8 km från ISKCON Temple, Ahmedabad. Känn dig som hemma i ett av de 31 rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har dusch och tofflor. Gäster erbjuds telefon och mörkläggningsgardiner, såväl som städning dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Gulmohar Park Mall - 4,8 km
ISCON Mall - 5 km
ISKCON Temple, Ahmedabad - 5,8 km
Sundarvan - 6 km
Vikram Sarabhai Space Exhibition Center - 6,5 km
Zydus Hospital - 6,9 km
The Vithalbhai Patel Bhawan - 7,2 km
Vaishnodevi Temple - 7,3 km
Sarkhej Roja - 7,4 km
Vastrapur Lake - 7,5 km
Gujarat Science City - 7,9 km
Ahmedabad One Mall - 8 km
Gujarat University - 8 km
Kankaria Lake - 8 km
Rauza - 8,4 km

Den största flygplatsen i närheten är Ahmedabad (AMD-Sardar Vallabhbhai Patel Intl.) - 32,8 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Planerar du ett event i Ahmedabad? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 46 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras takterrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och conciergetjänster. Boendet har även bröllopstjänster och en tv i allmänt utrymme. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice dygnet runt.
  • Avgift för extrasäng: INR 800.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta Hotel Skyland

Adress

Ahmedabad GJ

GPS: N 23.031097 E 72.473175

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare