1 / 50

Om Ahmedabad

Hotel Naeeka ligger i hjärtat av Ahmedabad, en kvarts promenad från både Sabarmati Ashram / Mahatma Gandhi's Home och Akshardham Temple. Detta hotell ligger 1,9 km från Airport Road och 1,3 km från Shri Swaminarayan Temple. Känn dig som hemma i ett av de 32 rummen med kylskåp och platt-tv. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även satellit-tv. Privat badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns skrivbord och gratis dagstidningar. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Sabarmati Ashram / Mahatma Gandhi's Home - 0,7 km
Akshardham Temple - 1 km
Shri Swaminarayan Temple - 1,2 km
Riverfront Park - 1,3 km
Sabarmati Riverfront - 1,3 km
Subhashbron - 1,3 km
Airport Road - 1,5 km
Hathi Singh-templet - 1,7 km
Gandhi Ashram - 2,6 km
Dada Hari Wav - 3,1 km
Swaminarayantemplet - 3,3 km
Sidi Saiyyed-moskén - 3,5 km
Swaminarayan Mandir - 3,7 km
Teen Darwaza - 3,7 km
Ahmad Shah's Tomb - 3,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Ahmedabad (AMD-Sardar Vallabhbhai Patel Intl.) - 5,5 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och gratis parkeringsservice finns även på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Boendet har även conciergetjänster, en eldstad i lobbyn och bankettsal. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang Navras, som specialiserar sig på internationell gastronomi, eller bara lata dig på rummet med deras rumsservice dygnet runt. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07:30 till 10:30.
  • Avgift för frukostbuffé: INR 250 för vuxna och INR 200 för barn (ungefärliga priser)
  • Avgift för extrasäng: INR 1176.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Par som vill dela rum måste ha med sig äktenskapsbevis.

Karta Hotel Naeeka

Adress

Ahmedabad Gujarat

GPS: N 23.055085 E 72.59088

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare