1 / 69

Peracity Hotel

Ankara, Turkiet

Om Ankara

Peracity Hotel ligger centralt i Ankara, en fem minuters bilfärd från både Anıtkabir och Tunali Hilmi Caddesi. Detta hotell ligger 5,5 km från Kizilaytorget och 6,3 km från Armada Shopping and Business Center. Känn dig som hemma i ett av de 47 luftkonditionerade rummen med gratis produkter i minibar och LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, skrivbord och separata sittutrymmen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Självständighetskrigets museum - 0,4 km
Column of Julian - 0,6 km
Ankaras romerska bad - 0,6 km
Temple of Augustus & Rome - 0,7 km
Gençlikparken - 0,7 km
Suluhan - 0,9 km
Romersk teater - 0,9 km
Monumentum Ancyranum - 1 km
Haci Bayram moské - 1 km
Ankaras operahus - 1,1 km
Museet för anatoliska kulturer - 1,3 km
Ataturk kulturcentrum - 1,3 km
19 Mayis stadion - 1,4 km
Ankara Spor Salonu arena - 1,4 km
Cengelhan Rahmi M. Koc Museum - 1,5 km

Den största flygplatsen i närheten är Ankara (ESB-Esenboga) - 26 km

Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, expressutcheckning och kemtvätt/tvättjänster. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras takterrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Du kan stilla din aptit på detta hotells restaurang som serverar lunch och middag. Vill du hellre mysa på rummet har du dessutom tillgång till rumsservice. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.00 och 11.00.
  • Avgift för extrasäng: EUR 10.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Peracity Hotel

Adress

Peracity Hotel

Ankara, Turkiet

N 39.94326 E 32.85245

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare