1 / 100

Sky Kamer Hotel

Antalya, Turkiet

Om Antalya, Turkiet

Sky Kamer Hotel ligger mitt i Antalya, en 4 minuters promenad från Antalya leksaksmuseum och 6 minuter från Antalyas gamla marknad. Detta hotell med spa ligger 0,9 km från MarkAntalya Shopping Mall och 1,1 km från Klocktorn. Känn dig som hemma i ett av de 29 rummen med minibarer och LCD-tv. Sängen har duntäcken och italienska Frette-lakan. Rummen har privata balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Badrum med dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Republikens torg - 0,3 km
Antalya leksaksmuseum - 0,4 km
Antalya Kaleici Marina - 0,4 km
Ataturks monument - 0,4 km
Kışlahan Çarşısı - 0,4 km
Yivli Minare Mosque - 0,4 km
Antalyas gamla marknad - 0,5 km
Klocktorn - 0,5 km
Kale Kapısı - 0,5 km
Yavuz Ozcan Park - 0,5 km
Tekeli Mehmet Pasa moské - 0,6 km
Alaaddins moské - 0,6 km
Murat Pasa moské - 0,6 km
Holly Stone Performance Hall - 0,6 km
14th-Century Tombs - 0,7 km

Sky Kamer Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Antalya (AYT-Antalya Intl.) - 16,9 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Boendet har även gratis wi-fi, en tv i allmänt utrymme och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Deras restaurang Main Restaurant, som specialiserat sig på internationell gastronomi, har en loungebar där du kan ta en drink, men du kan även ta det lugnt på rummet med rumsservice dygnet runt. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift från 08.00 till 10.30.
  • Avgift för kontinental frukost: EUR 5 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för närliggande parkering: EUR 1.50 per per natt
  • Avgift för extrasäng: EUR 25.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta Sky Kamer Hotel

Adress

Antalya

GPS: N 36.887439 E 30.700878

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare