1 / 61

Om Antalya, Turkiet

Prime Hotel ligger centralt i Antalya, en fem minuters bilfärd från både MarkAntalya Shopping Mall och Antalyas gamla marknad. Detta hotell i lyxstil ligger 6,6 km från Konyaalti strand och 10,4 km från Lara strand. Känn dig som hemma i ett av de 35 rummen med minibarer och LED-tv. Gratis fast internetanslutning och wi-fi erbjuds, och dvd-spelare och satellitkanaler står för underhållningen. Privat badrum har djupa badkar och regndusch. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Karaalioglu Park - 1,1 km
Ataturks husmuseum - 1,1 km
Antalya Metropolitan Municipality Theater - 1,3 km
Ataturk Boulevard - 1,4 km
Brutna minareten - 1,5 km
Kaleici Museum - 1,6 km
Suna & İnan Kıraç Kaleiçi Museum - 1,6 km
Hadrians port - 1,6 km
Hıdırlıks torn - 1,7 km
Holly Stone Performance Hall - 1,8 km
Mermerli-stranden - 1,8 km
Tekeli Mehmet Pasa moské - 1,9 km
Antalyas gamla marknad - 2 km
Alaaddins moské - 2 km
Kale Kapısı - 2 km

Prime Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Antalya (AYT-Antalya Intl.) - 15,4 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Antalya? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 110 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Du får tillgång till bland annat ångbastu, dygnet runt-öppet fitnesscenter och säsongsöppen utomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi och conciergetjänster. Du kan äta gott på Terrace Lounge, en restaurang elegant restaurang som specialiserat sig på internationell gastronomi, där du kan ta en drink i deras loungebar och avnjuta middagen under bar himmel. Vill du ta det lugnt på rummet erbjuds även rumsservice dygnet runt. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Avsluta dagen med en drink på boendets bar vid poolen.
  • Avgift för flygtransfer: EUR 25 per fordon (tur och retur)
  • Avgift för extrasäng: EUR 2.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Den säsongsöppna poolen är tillgänglig från 01 april till 01 november.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Prime Hotel

Adress

Prime Hotel

Antalya, Antalya, Turkiet

N 36.87401 E 30.715292

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare