1 / 47

Faern Arosa Altein

Davos, Schweiz

Om Arosa

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har hårtorkar och badrockar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, bagageförvaring och tvättmöjligheter. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage och kroppsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till inomhuspool, lazy river och bubbelpool. Detta hotell i art décostil har även gratis wi-fi, en spelhall och skidförvaring. Avsluta dagen med en drink på boendets bar eller bar vid poolen.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum (avgifter tillkommer, information om detta under Avgifter). Gäster kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Faern Arosa Altein

Adress

Faern Arosa Altein

Arosa, Schweiz

N 46.78083 E 9.683649

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare