1 / 30

Era Hidden Paradise

Goa, Indien

Om Ashvem

Era Hidden Paradise ligger i Ashvem nära stranden, en kvart med bil från både Ashvem-stranden och Arambol Beach. Detta hotell ligger 19,8 km från Calangute Beach och 17 km från Anjuna Beach. Känn dig som hemma i ett av de 37 luftkonditionerade rummen med LED-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och gratis flaskvatten. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Mandrem-stranden - 1,5 km
Ashvem-stranden - 2,7 km
Morjim-stranden - 3,8 km
Morjais tempel - 4,2 km
Arambol Beach - 5 km
Morgims kapell - 5,5 km
Kalacha-stranden - 6,5 km
Arambol sötvattenssjö - 6,6 km
Shri Bagavati-templet - 13,1 km
Querim-stranden - 13,5 km
Redi Ganpati Temple - 13,7 km
St. Michael's Church - 14,2 km
Miraculous Cross - 14,7 km
Splashdown Waterpark - 15,1 km
Chapora strand - 15,6 km

Närmaste flygplatser är:
North Goa Airport (GOX), Goa, Indien - 30,4 km
Dabolim flygplats (GOI) - 53,3 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Planerar du ett event i Ashvem? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 900 kvadratmeter, däribland konferensrum. Gäster har tillgång till hämtning vid järnvägsstationen mot en avgift och avgiftsfri parkering finns tillgänglig på plats. Här har du tillgång till utomhuspool och kan njuta av trädgården. Vill du äta något gott kan du ta dig till deras restaurang Restaurant, som även har en loungebar, eller stanna kvar på rummet och beställa rumsservice (under begränsade tider).
  • Avgift för extrasäng: INR 1800.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Era Hidden Paradise

Adress

Era Hidden Paradise

Ashvem, Indien

N 15.65229 E 73.71842

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare