1 / 98

Om Auckland

Känn dig som hemma i ett av rummen med kylskåp och minibarer. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en smart-tv med digitalkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, expressutcheckning och gratis dagstidningar i lobbyn. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Här har du tillgång till dygnet runt-öppet fitnesscenter, gratis wi-fi och conciergetjänster. Detta hotell i art décostil har även bröllopstjänster och en tv i allmänt utrymme. Gäster kan enkelt ta sig till lokala attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Du kan stilla din aptit på detta hotells restaurang som serverar lunch och middag. Vill du hellre mysa på rummet har du dessutom tillgång till rumsservice dygnet runt. Komplett frukost serveras dagligen mot en avgift.

  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)
  • Extrasängar finns tillgängliga mot en tilläggsavgift
  • Kreditkortsbetalningar medför tilläggsavgift

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Höjdbegränsning gäller för parkering.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Rydges Auckland

Adress

Rydges Auckland

Auckland, Nya Zeeland

N -36.847412 E 174.76297

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare