1 / 74

Hotel Primero Primera

Barcelona, Spanien

Om Barcelona

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv erbjuder underhållning. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och parkering (avgift tillkommer) finns på plats. Ägna lite tid åt dig själv med massage och ansiktsbehandlingar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Du kan äta gott på hotellets restaurang och kafé. Här har du även tillgång till rumsservice (under begränsade tider). Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Undantag kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.

Karta över Hotel Primero Primera

Adress

Hotel Primero Primera

Barcelona, Spanien

N 41.40023 E 2.12991

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare