1 / 27

Om Buenos Aires

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. Gäster erbjuds telefon och uppbäddningsservice, såväl som städning dagligen. Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och conciergetjänster. Detta hotell i kolonial stil har även en souvenirbutik eller tidningskiosk, gemensamt vardagsrum och varuautomat. När hungern gör sig påmind kan du äta något på hotellets kafé. Avsluta dagen med en drink på boendets bar.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Du kan behöva betala följande kostnader på boendet: argentinsk moms (21 %). Utländska resenärer som betalar med ett utländskt kort eller via banköverföring och som visar upp ett giltigt pass och turistvisum kan slippa betala moms (21 %).

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • En avgift tas ut för sen utcheckning

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Det här är ett HBTQ+-vänligt boende.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Hotel Costa Rica

Adress

Hotel Costa Rica

Buenos Aires, Argentina

N -34.591528 E -58.421516

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare