1 / 29

Alma de Buenos Aires

Buenos Aires, Argentina

Om Buenos Aires

Alma de Buenos Aires ligger centralt i Buenos Aires, en 1 minuters bilfärd från Obelisco och 6 minuter från Palermo Soho. Detta hotell ligger 0,4 km från Teatro Colon och 1,7 km från Plaza de Mayo. Känn dig som hemma i ett av de 31 rummen med LCD-tv. Sängen har memory foam-madrass, duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

9 de Julio Avenue - 0,1 km
Gral. Lavalle - 0,1 km
Gran Rex-teatern - 0,2 km
Obelisco - 0,4 km
Teatro Colon - 0,4 km
Florida Street - 0,5 km
Sociedad Rural Argentina - 0,5 km
Galerias Pacifico - 0,6 km
Avenida de Mayo - 0,7 km
Santa Fe Avenue - 1 km
Cafe Tortoni - 1 km
Plaza San Martin (torg) - 1 km
Centro Cultural Kirchner - 1,1 km
Luna Park - 1,1 km
Paseo La Plaza - 1,2 km

Närmaste flygplatser är:
Buenos Aires (AEP-Aeroparque Jorge Newbery) - 12,2 km
Buenos Aires (EZE-Ministro Pistarini Intl.) - 32,2 km

Rekommenderad flygplats för Alma de Buenos Aires är Buenos Aires (EZE-Ministro Pistarini Intl.).

Gäster har tillgång till bland annat limousine- och taxibokning, expressincheckning och expressutcheckning. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig dygnet runt) och transport till/från kryssningsterminal. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi, conciergetjänster och en tv i allmänt utrymme. Gäster kan enkelt hoppa på boendets buss (avgift tillkommer) som rör sig inom ett område på 200 km. När hungern gör sig påmind kan du äta något på hotellets kafé. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Här erbjuds en gratis kontinental frukost dagligen mellan 07.30 och 10.00.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt: 400.54 ARS per person per natt. Skatten gäller inte barn under 12 år.
  • Nationell moms (mervärdesskatt) på 21% ingår inte i priset och kan komma att debiteras av boendet vid utcheckning för alla som är bosatta i Argentina. Resenärer med turistvisum behöver inte betala denna skatt. Turister behöver uppvisa ett giltigt pass och betala för tjänsterna med ett kreditkort som inte är utfärdat i Argentina, eller via banköverföring från ett annat land, för att bli skattebefriade. Denna skattebefrielse gäller inte för vistelser som överskrider 90 dagar. Vid avbokning kommer avbokningsavgifterna som betalas av resenären även att innefatta nationell moms (på 21%).

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för flygtransfer: ARS 900 per fordon (enkel resa)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ett barn, 7 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta Alma de Buenos Aires

Adress

Buenos Aires Capital Federal

GPS: N -34.601988 E -58.379562

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare